VIGYÁZZUNK EGYMÁSRA!

Tisztelt Felhasználóink!

 

 

Fogyasztóink és dolgozóink biztonsága, valamint az ellátás zavartalan fenntartása érdekében Győrben a Bartók Béla úti ügyfélszolgálati irodánkban, illetve csornai és kapuvári fiókirodáinkban 2021. november 2-től előírt lesz az ügyfelek részére a szájat és orrot eltakaró védőmaszk használata, továbbá a helyiségbe való belépés után a kihelyezett kézfertőtlenítő használata.


Ügyfélszolgálatunk továbbra is a megszokott nyitvatartási időpontban tart nyitva.


Kérjük, az ügyintézéshez szükséges nyomtatványokat előre kitölteni szíveskedjenek, ezzel is csökkentve a várakozási és ügyintézési időt. Nyomtatványaink megtalálhatók honlapunkon: www.pannon-viz.hu


Személyes ügyintézés helyett, ha tehetik részesítsék előnyben telefonos ügyfélszolgálatunkat: (06 96 522-630), valamint az on-line ügyintézést a www.pannon-viz.hu oldalon.

A vízmérőállások a fenti honlapon, az on-line mérőállás bejelentő használatával, esetleg telefonon jelenthetők be. Amennyiben iratok beküldésére is szükség van (pl. változás bejelentő, formanyomtatványok, stb.), a kitöltött nyomtatványokat e-mail-ben (iktato@pannon-viz.hu), vagy postai úton (9002 Győr 2, Pf.: 217) küldjék be.



Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!
Pannon-Víz Zrt.