Rácz Attila István - változások a Pannon-Víz Zrt.-nél

    
Fotó: O. Jakócs Péter, Győr Plusz Média

Rácz Attila István, a Pannon-Víz Zrt. szeptember 1-én kinevezett elnök-vezérigazgatója jelentős szervezeti, és ezzel kapcsolatban személyi változásokat hajtott végre a társaságon belül. Az elnök-vezérigazgató a Győr-Plusz médiának nyilatkozott a változásokról.

" Mint ahogyan azt korábban is jeleztem, a Pannon-Víz Zrt. működését úgy fogom átalakítani, hogy a cég hatékonysága lényegesen javuljon. A most elkezdett személyi változások ezt a célt szolgálják. A múlt héten személyesen találkoztam valamennyi tulajdonos önkormányzat polgármesterével, és biztosítottam őket arról, hogy számomra a falvakban és a városokban élő fogyasztók egyformán fontosak.

Az üzemmérnökségeket bejárva mindenhol elkötelezett munkatársakkal találkoztam. Meggyőződésem, hogy ott lehet eredményesen dolgozni, ahol három dolog biztosított: a szakértelem, az akarat és a munkafeltételek. Az első kettő megvan, a harmadikat a vezetésnek kell megteremteni.

Azért szüntettem meg két igazgatói posztot, mert egy átláthatóbb szervezetet szeretnék kialakítani. A továbbiakban a négy üzemmérnökség vezetője, műszaki igazgató közbeiktatása nélkül, közvetlen irányításom alatt fog dogozni. Ezzel az eddigieknél sokkal nagyobb felelősséget és bizalmat is kapnak. A cégszintű műszaki feladatok koordinálását Molnár Rita Noémi, a Kapuvári Üzemmérnökség vezetője a továbbiakban főmérnökként látja el, és közben marad a helyi üzemmérnökség élén is.

Molnár Rita főmérnök és Kapuvári Üzemmérnökség vezető

 

   

Üzemmérnökség vezetőink:  Lipovics János Győri Üzemmérnökség vezető, Spissich Ákos Nyúli Üzemmérnökség vezető, Bertha Zoltán Csornai Üzemmérnökség vezető      

 

Hegyi Zoltán elnök-vezérigazgató helyettes eddigi munkáját rendkívül nagyra értékelem, tapasztalatára és kiterjedt kapcsolatrendszerére a továbbiakban elnöki tanácsadóként számítok.

Ha szakmai körökben bármikor felmerül a PANNON-VÍZ neve, akkor mindig elhangzik Hegyi Zoltáné is. Elképesztően tájékozott, a kisujjában van minden adat és információ" - fogalmazott Rácz Attila elnök-vezérigazgató. Az előttünk álló nehéz időszakban olyan munkarendet és szervezeti struktúrát fogok kialakítani, mely egyszerre eredményorientált ugyanakkor figyelembe veszi a kollégák és családjuk egészségi állapotát, életkorát is.  A „Hegyi Zoli” név fogalom, olyan érték, melyre vigyáznunk kell! Nagyon örülök, hogy igazgató úr elfogadta a felkérésemet, mert még hosszú ideig szeretném magam mögött tudni támogatását.  Riportunkban Hegyi Zoltánnal, az Elnöki Tanácsadó Testület vezetőjével beszélgetünk >>> 

   

Biztos vagyok abban, hogy a megkezdett átalakítások fel fogják pörgetni a cég működését, melynek pozitív hozadékait a mintegy 300 ezer fogyasztó érzékelni fogja " - fejtette ki az elnök-vezérigazgató.

     

  Balról: Szőgye Vízműtelep, Szennyvíztisztító telep Győrsövényházán és szárnykerekes vízmérő bemutató modellje

 

 NÉVJEGY: 

 

A napokban a Pannon-Víz Zrt. élére kinevezett 52 éves debreceni születésű  menedzser megbízásával egy hazai és nemzetközi szinten is elismert szakembert sikerült Győrbe hozni. A kétgyermekes okleveles közgazdász végzettségű, nemzetközi MBA diplomás cégvezető korábban önkormányzati tulajdonú vagyonkezelő cégeket irányított, valamint állami tulajdonú víziközmű vállalatokat vezetett. Célja, hogy Pannon-Víz Zrt. a jelenleginél korszerűbben, hatékonyabban működjön, és az átalakuló ágazat vezető szereplőjévé váljon.   

 

 

Sajtó megjelenések:

 Győr Plusz TV riport 2020. szeptember 10. >>>        

 Győr Plusz riport 2020. szeptember 18. >>>