Hegyi Zoltán vezeti a PANNON-VÍZ Elnöki Tanácsadó Testületét

 

"Ha szakmai körökben bármikor felmerül a PANNON-VÍZ neve, akkor mindig elhangzik Hegyi Zoltáné is. Elképesztően tájékozott, a kisujjában van minden adat és információ" - fogalmazott Rácz Attila elnök-vezérigazgató. Az előttünk álló nehéz időszakban olyan munkarendet és szervezeti struktúrát fogok kialakítani, mely egyszerre eredményorientált ugyanakkor figyelembe veszi a kollégák és családjuk egészségi állapotát, életkorát is.  A „Hegyi Zoli” név fogalom, olyan érték, melyre vigyáznunk kell! Nagyon örülök, hogy igazgató úr elfogadta a felkérésemet, mert még hosszú ideig szeretném magam mögött tudni támogatását.  

Riportunkban Hegyi Zoltánnal, az Elnöki Tanácsadó Testület vezetőjével beszélgetünk. 

 Fotó: Borsi Viktória

 

Szeptember 1-től a Pannon-Víz Zrt. vezetését elnök-vezérigazgatóként Rácz Attila úr vette át - kezdi a beszélgetést Hegyi Zoltán. Személyében egy rendkívül képzett és gyakorlatban is felkészült szakember került a cég élére. A polgármesternek egy  olyan vezetőt sikerült Győrbe hoznia, aki egy modern és dinamikus céget épít, hatékonyan és magabiztosan kezeli az erőforrásokat, és rövid idő alatt emberként is kivívta a kollégák elismerését. A napokban közösen, lépésről-lépésre tekintettük át azokat a szükséges változtatásokat, melyek az egyébként jól működő Pannon-Víz Zrt. hatékonyságát még tovább tudják javítani.  

Milyen változásokra számíthatunk?
Egyik lényeges elem, hogy vezetői szintek szűnnek meg. Az erőforrások átcsoportosításával a mindennapi életben gyorsabb és hatékonyabb lesz az információáramlás. Ebben az új, dinamikusabb szervezetben már nem az operatív irányítás szintjén fogok részt venni. A napi feladatok nagy részét munkatársaimnak átadva, az Elnöki Tanácsadó Testület vezetőjeként a stratégiai döntések előkészítésében számít rám az elnök-vezérigazgató. Számomra is érdekes, új kihívás ez, megtisztelő volt a felkérés, melyet örömmel fogadtam el.

Több évtizedes közéleti tevékenységének köszönhetően sokak szemében Ön jelenti a "pannon-vizes" kapcsolatot.
Közéleti tevékenységem során, húsz éves önkormányzati képviselői tapasztalattal, a gazdasági és tulajdonosi bizottság vezetőjeként szerzett ismereteimmel hatékonyan tudom segíteni az új irányokba fejlődő társaságot. Úgy érzem, hogy Rácz Attila Úr és a városvezetés bizalmát élvezve meg fogok felelni fogyasztóink és a tulajdonosaink elvárásainak egyaránt.

Évtizedek óta a cég felső vezetésében dolgozik. Milyen fejlesztésekre a legbüszkébb?

Büszkeség tölt el, hogy harminckét éves munkaviszonyom alatt több olyan innovatív fejlesztésben is részt vehettem, melyek emelték a szolgáltatás színvonalát. Meggyőződésem, hogy a munkahelyen elért eredmények, a hatékonyság döntően az emberi kapcsolatokon is múlik.  Az eltelt évtizedek eredményeiben jelentős részem volt és örülök annak, hogy egy új és sikeres időszak megalapozásában vehetek ismét részt, immár elnöki tanácsadóként.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pályázat