Minőségvizsgáló Laboratórium

Laboratórium épületA PANNON-VÍZ Zrt. a Társaság más szervezeti egységeitől függetlenül működő, akkreditált Minőségvizsgáló Laboratóriumot hozott létre. Vizsgálólaboratóriumunk 1994 óta évenkénti felügyelet mellett folyamatosan megfelel a Nemzeti Akkreditáló Hatóság által ellenőrzött, a vizsgálólaboratóriumokra vonatkozó követelményeknek (okiratszám: NAH-1-1226/2021). A Laboratórium nem csak a vízellátási tevékenység során szükséges vízminőség ellenőrzéseket végzi, hanem külső megrendelésre is végez vizsgálatokat.

Laboratóriumunk a XXI. század követelményeinek megfelelő színvonalú szolgáltatást nyújt mikrobiológiai, biológiai és kémiai vizsgálatok terén. A hagyományos analitikai mérések mellett (pH, nitrit, nitrát, ammónia, keménység) lehetőségünk van nehézfémek vizsgálatára is (pl. ólom, arzén).

A helyszíni és a laboratóriumi vizsgálatokat szakképzett munkatársakkal, európai vagy magyar szabványok szerint végezzük az alábbi műszaki területeken:

(teljes vizsgálati lista)

A laboratórium által végzett vizsgálatok jellegük szerint:

Megrendelőink igényeit előtérbe helyezve rövid határidővel vállaljuk ivóvíz, fürdővíz, valamint szennyvíz mintavételezését, vizsgálatát. A megrendelőlapot, amely innen letölthető, kérjük pontosan töltsék ki, és juttassák el a lapon feltüntetett valamelyik címre! A szolgáltatáshoz kapcsolódó általános szerződési feltételek (ÁSZF) itt olvashatóak. Konkrét megrendelést, árajánlatot az iktato@pannon-viz.hu címen vagy a 96/522-640 telefonszámon kérhet!

 

Aktuális laboratóriumi szolgáltatások díja elérhető itt>>

 

 

Elérhetőségünk:

9025 Győr, Gyepszél u. 15.
Tel: 96/ 522-618
Hancz András laboratóriumvezető
hancz.andras@pannon-viz.hu