PANNON-VÍZ EGY EGÉSZ ÉLETEN ÁT!

Napjainkban egyre ritkábban fordul elő az, hogy valaki egy munkahelyen töltse el egész életét, de a Pannon-Víz Zrt.-nél vannak még ilyen elhivatott és hűséges munkavállalók.

 

 

Érsekné Schőberl Magdolna 44 éve társaságunk elkötelezett és egyben kiváló dolgozója, aki tanulmányait a Budapesti Műszaki Egyetem és Eötvös Lóránd Tudományegyetem közös képzésében végezte el biológusmérnökként környezetvédelmi szakon.

 

Iskoláit követően 1979-ben helyezkedett el társaságunk jogelődjénél, az akkori Győr és Környéke Vízmű és Fürdő Vállalatnál, ahol 25 éven keresztül segítette elszánt munkájával a győri fürdők és termálkutak üzemeltetését egészen a létesítmények másik szolgáltató részére történő átadásáig.

 

 

 

Magdi ezt követően társaságunk Beruházási osztályán látta el éveken keresztül feladatait, majd 2010-től a Révfalui Vízműtelepen működő Ballontöltő üzemelésvezetőjeként irányította az üzem működését napjainkig.

 

 

40 évi munkaviszonyt követően munkatársunk 2020. januárjától nyugdíjasként dolgozott tovább társaságunknál és most a Ballontöltő megszűnésével 44 évnyi dolgos időszak után ténylegesen élvezheti majd a hosszú, boldog nyugdíjas éveket.

 

A Pannon-Víz Zrt.-nél eltöltött érdemi munkája elismeréseként társaságunk vezetői virágcsokorral köszönték meg Magdinak a hosszú évek munkáját és munkatársaihoz való kedves, baráti hozzáállását.

 

„Nagyon jól éreztem magam a Pannon-Víz Zrt.-nél, ahol mindig nagyon családias légkör vett körül. Örülök, hogy munkámmal több évtizeden keresztül segíthettem a Társaság működését” – nyilatkozott Érsekné Schőberl Magdolna munkatársunk.

 

Magdi köztudottan nagy állatbarát, így hobbija 15 évnyi lovaglás után most a lovak ápolása, gondozása, valamint egyéb állatokkal, kutyákkal, macskákkal való foglalkozás. Imád családjával utazni, továbbá 2 gyönyörű unokával büszkélkedhet, akikkel mindennél szívesebben tölti szabadidejét és akikre ezután még több ideje marad.

 

 

Társaságunk büszke arra, hogy ilyen hűséges, vidám és melegszívű embereket foglalkoztathat, mint Magdi, aki ennyire elhivatott volt több évtizeden keresztül munkája és munkáltatója felé.

 

A Pannon-Víz Zrt. ezúton is köszöni Érsekné Schőberl Magdolna hosszú éveken át tartó hű, példaértékű munkáját és hosszú, boldog nyugdíjas éveket kívánunk részére!

 

 

 

Pályázat