Félrevezethetik Önt is a 'kötelező' szennyvízcsatorna tisztítással!

Társaságunk értesülései szerint megtévesztő fellépéssel kerestek fel személyesen háztartásokat, intézményeket, vállalatokat személyek kötelező szennyvízcsatorna tisztításra hivatkozva, akik így kíséreltek meg bevételhez jutni a felhasználóktól.

A fehér Ford tranzittal közlekedő, egyenruhát viselő megtévesztő személyek a csatornatisztításra hivatkozva eddig már Dunaszeg, Kunsziget, Dunaszentpál településeken próbálkoztak.

 

Fontosnak tarjuk felhívni figyelmüket arra, hogy a szolgáltatási pont a telekhatáron belül 1 méterre elhelyezkedő tisztítóakna. Társaságunk a tisztító aknától a gerincvezeték irányába található csatornaszakaszt üzemelteti és annak tisztítását, karbantartását térítésmentesen végzi.

  

Kérjük legyenek óvatosak és éberek, ne dőljenek be jóhiszeműen a félrevezetőknek! Amennyiben kétségük támad az Önöket felkereső szakembert illetően, kérjük tárcsázzák az éjjel-nappal hívható 96/522-601-es telefonszámot vagy a 06-80-20-40-86 ingyenes zöldszámot!

 

Milyen ügyekben kereshetik fel Önöket a Pannon-Víz Zrt. szakemberei? Az alábbi linken erről bővebb információhoz juthat:

https://www.pannon-viz.hu/cikk/ne-valjunk-aldozatta-a-csalokkal-szemben.html

Pályázat