Csapatépítő főzőverseny a Pannon-Víz Zrt.-nél

  

 

A Pannon-Víz Zrt., mint családbarát munkahely, a mindennapi életünkhöz nélkülözhetetlen ivóvíz- és szennyvízelvezetési szolgáltatások biztosítása mellett kiemelt figyelmet fordít a szervezeti közösségépítésre, a családok összetartására, ezért munkavállalóink számára lehetőségeinkhez mérten igyekszünk közös feltöltődést nyújtó programokat biztosítani.

 

  

 

Ennek tükrében az elmúlt hétvégén megrendezésre került a Pannon-Víz Zrt. III. Főzőversenye Társaságunk munkavállalói és családtagjaik körében, ahol idén 17 csapat mutatta meg, hogy mennyire kiváló a sütésben, főzésben.

 

  

 

A rendezvényt Dr. Dézsi Csaba András Győr város polgármestere nyitotta meg, akinek beszédét Rácz Attila, a Pannon-Víz Zrt. elnökének és Horváth Ottó Társaságunk vezérigazgatójának köszöntője követte.

 

   

 

A rendezvényt a délelőtt folyamán tűzoltó bemutató színesítette, ahol a résztvevők a gondos tűzvédelmi oktatást követően ki is próbálhatták a tűzoltást az ásványrárói önkéntes tűzoltók felügyeletében.

 

  

 

A versenyen elkészült ételeket három tagú bíráló bizottság kóstolta és véleményezte, akiknek igazán nehéz dolga volt, hiszen minden csapat remekül szerepelt és kiváló ételeket mutatott be a zsűrinek. A dobogó harmadik fokára ebben az évben Écsi szennyvíztelepünk munkatársai léphettek. A legízletesebb ételeket idén a Győri szennyvíztelep munkatársai készítették, akik főétel kategóriában az első és második helyezést érték el, valamint a külön kategóriás házi készítésű sütemények között is az első helyen végeztek. Első helyezésükért nem csak a legnagyobb serleget és trófeát vihették haza, hanem elismerésként az 1-1 szabadnapot is!

 

     

 

Ezúton is gratulálunk minden résztvevőnek és köszönjük, hogy együtt tölthettünk egy igazán jó hangulatú napot! 

 

Fotók: Borsi Viktória

 

Pályázat