Sport mindenek felett!

 

A Pannon-Víz Zrt. büszke arra, hogy dolgozói között sokrétű egyéniségek segítik működését.

 

Az ózdi születésű Tóth Juditot az élet 7 éve vezérelte Győrbe Társaságunkhoz, aki szorgalmas munkával nemcsak szolgáltatásunk, de mások életét is igyekszik segíteni.

 

Judit sokoldalúságát tanulmányai is alátámasztják. A középiskolában könyvelőként végzett, majd ezt követően 4 évig mérlegképes könyvelőként dolgozott gazdasági vonalon. A számok világa után egy éles váltással a környezetvédelem felé kezdett vonzódni, így főiskolai tanulmányait már ennek fényében Gyöngyösön végezte, ahol környezetgazdálkodási mérnökként végzett.

 

 

Ezt követően a miskolci egyetemen képezte magát, ahol a környezetvédelmi szakmérnöki képzés mellett a munkavédelmi technikusit is elvégezte, majd diploma után végig szakmájában dolgozott.

2014 óta a Pannon-Víz Zrt.  Beruházási osztályának munkatársa, ahol a beruházások előkészítésében és lebonyolításában vesz részt, mint beruházási előadó. 

 

Judit élet szenvedélye a sport, ami számára nem hobbi, hanem életstílus. 20 éve kezdte el az aktív sportolást, amire akkor a fogyás motiválta és indította el ezen az úton, de aztán hirtelen szerelemmé is vált. Azóta elválaszthatatlanok. Az évek alatt folyamatosan képezte magát a mozgás világában, tudás szomja hajtotta mindig előre. Először a saját maga egészsége és öröme

miatt sportolt, majd 6 évvel ezelőtt keresték meg először, hogy segítsen másoknak is. Az egyre több felkérés hatására elvégezte a sportoktató testépítés OKJ képzést fitness szakon, majd az aero kick box edzői tanfolyamot is sikerrel zárta.

 

Judit mindennap hódol szenvedélyének, délutánjait az edzőteremben tölti.

Minden tanítványának egyéni, személyre szabott edzéstervet állít össze. Jelenleg főként anya-gyermek közös edzéseket tart az érdeklődők részére, ami remek közös időtöltés, kapcsolatépítés is a családtagok számára. Emellett további edzéseket és rehabilitációs kezeléseket végez. Judit segít azokon, akik szeretnének tenni egészségük és közérzetük érdekében, hiszen a sport testnek és léleknek egyaránt fontos.

Életszenvedélyével Társaságunknál is már több kollégát „megfertőzött”, így az elmúlt időszakban munkatársaink egészségmegőrzéséről és fittségéről is ő gondoskodik.

 

   

Jelenlegi nagy szerelme a sporton belül a boksz, ami manapság a nők körében is egyre divatosabb testmozgás. Judit is felvette a kesztyűt az egészségtelen életmóddal szemben.

 

Az egészségmegőrzés érdekében érdemes rendszeresen sportolni, hisz a sport örömforrás is, így testi egészségünkön kívül lelki egészségünkért is sokat tehetünk.

A rendszeres sportolással egy új életmódot alakíthatunk ki, ami megmozgat, feltölt és a karácsonyi bejglik elfogyasztása okozta plusz kilók ellen is nagyon praktikus.

Mindenki számára csak ajánlani tudjuk, hogy sportoljon amikor csak teheti. A sporttól nem kell megijedni, hiszen ha valaki nem is annyira tájékozott a mozgás világában, számos lehetőség van arra, hogy segítséget kapjon, például Judittól.

 

A Pannon-Víz Zrt. ezúton is köszöni Tóth Judit szorgalmas és példaértékű munkáját!