PANNON-VIZES ŐRANGYALOK

Víz nélkül nincs élet, mint ahogy megfelelő vérellátás nélkül sem lehet egészséges életet élni, hiszen szervezetünk működésének mindkettő az alapja.

 

A vér nélkülözhetetlen a rászoruló betegek gyógyításában, az életmentésben, ezért a biztonságos hazai vérellátáshoz évente nagyságrendileg 400 ezer egység vérre van szükség.

 

A vízellátás biztosítása mellett felelős vállalatként a Pannon-Víz Zrt. évente kétszer szervezett véradás kereteiben már több évtizede ösztönzi dolgozóit az egészségügyi segítésnyújtásra.

Idén már második alkalommal, augusztus 26-án a Győri Regionális Vérellátó Központ szervezett véradásán vettek részt a Pannon-Víz Zrt. hősies dolgozói, ahol Társaságunk 31 fő munkavállalója nyújtotta segítő karját, ezzel megmentve akár 93 ember életét is!

 

A rendszeres véradással nemcsak mások, de saját magunk egészségéért is sokat tehetünk, hisz jótékonyan hathat egyes betegségek kialakulásának megelőzésében és a kontroll vizsgálatok során folyamatosan ellenőrizhetjük szervezetünk állapotát is.

 

Életet menteni nagyszerű érzés! Aki teheti, adjon vért és mentsen meg újabb három életet, amiért mások egész életükben hálásak lesznek!

 

A Pannon-Víz Zrt. büszke a társadalmi szerepvállalásban is részt vevő munkavállalóira, és köszöni önzetlen segítségnyújtásukat a közösség felé.