Miért dolgozz velünk? Mert itt dolgozni több mint csak egy munka!

A Pannon-Víz Zrt. munkatársai minden egyes nap azért dolgoznak, hogy biztosítsák a tiszta, egészséges, biztonságosan fogyasztható ivóvizet felhasználóink számára és gondoskodjanak a szennyvíz elvezetéséről és annak megtisztításáról.

 

A víziközműszolgáltató munkatársai, a lakosság egészsége mellett, a környezetet is védik, hiszen a szennyvízkezelés és tisztítás, az egyik legfontosabb környezettudatos tevékenység. Az ivóvíz kitermelése és tisztítása mellett a keletkezett szennyvizet elvezetik és megtisztítják, a szennyvízkezelés melléktermékeiből pedig újra felhasználható anyagokat, biogázt és a műtrágya kiváltására alkalmas komposztot állítanak elő.

 

A vízműves szakemberek kulcsfontosságú szerepet játszanak abban, hogy a jövő generációi is megfelelő mennyiségű tisztavízhez jussanak, kreatív megoldásokkal és zöld szemlélettel segítik a klímaváltozás és a regionális problémák megoldását, közreműködésükkel pedig felhívják a lakosság figyelmét a fenntartható vízgazdálkodás fontosságára.

 

Társaságunknál sokféle szakma képviselői dolgoznak, akik együttesen tesznek azért, hogy a biztonságos vízellátás és szennyvíztisztítás megvalósuljon.

 

A Pannon-Víz Zrt. családbarát munkahely és szolgáltatóhely. Szakmai versenyek, csapatépítő és családi programok színesítik a munkatársak mindennapjait. Munkavállalóink részére stabil, megbízható munkahelyet, hosszútávú munkalehetőséget és jó közösséget biztosítunk.

 

Kedvet kaptál a szakmához? A víziközmű szolgáltató munkatársai az emberiség jövőjét alapvetően meghatározó felelősségteljes munkát végeznek. Ha fontos számodra a környezetvédelem és szeretnél tenni azért, hogy az elkövetkező generáció számára is elérhető legyen az iható csapvíz, legyél te is vízműves! Válj egy olyan csapat tagjává, akik 121 településen megközelítőleg 300 ezer felhasználónak nyújtanak egészséges és biztonságos víziközmű-szolgáltatást.

 

Aktuális állhirdetéseink elérhetők itt>>> Álláshirdetések