KISBAJCS - környezetvédelmi vetélkedő

 

   

Győri és Győr környéki iskolák tanulói mérték össze tudásukat a múlt héten Kisbajcson, a Vörösmarty Mihály Általános Iskolában. A környezet- és természetvédelem legkülönbözőbb témaköreit feldolgozó kérdések megválaszolására, a gyakorlati feladatok megoldására az idei évben hat iskola hét csapata vállalkozott. Közülük - az elmúlt évhez hasonlóan - a házigazda iskola csapata érte el a legjobb eredményt.

A vetélkedő rendezésében és a díjak felajánlásában a Fertő-Hanság Nemzeti Park Igazgatósága, a Pannon-Víz Zrt., a Reflex Környezetvédő Egyesület, a Széchenyi István Egyetem Apáczai Csere János Kara működött közre. Gratulálunk minden résztvevőnek! Reméljük, jövőre ismét sikerül megrendezni a vetélkedőt, így nagyobb hangsúlyt kaphat a környezet- és természetvédelem az alsó-szigetközi általános iskolák pedagógiai munkájában – fogalmazott Szabó Miklós, a kisbajcsi iskola igazgatója.  

I. helyezett: Kisbajcsi Vörösmarty Mihály Általános Iskola és AMI csapata, tagjai: Kovács Alexandra, Takács András, Schreyer Elizabet, Bazsó Botond. II. helyezett: Gönyűi Széchenyi István Általános Iskola csapata, tagjai: Balogh Balázs, Pánczél Zoltán, Horváth Lilla Zsófia, Vedres Boglárka. III. helyezett: Győri Móricz Zsigmond Általános Iskola csapata, tagjai: Pasztendorf Anna, Kollár-Nagy Melinda, Bagó Tamás, Gábriel Tamás. Gratulálunk!