Idén a vízé a főszerep!

A Molnár Vid Bertalan Művelődési Központ a Győr+ Médiával közös immáron 10. alkalommal rendezi meg a fiatalok kedvelt versenyét, az Arrabona Évszázadai városismereti vetélkedőt.

 

Idén a verseny központi témája a víz, így a helyi víziközmű-szolgáltató sem maradhatott ki a játék megvalósításából. A szervezők közreműködésével a Pannon-Víz Zrt. célja az, hogy felhívja a figyelmet az egyik legjelentősebb természeti kincsünk védelmének, megőrzésének, fenntartható felhasználásának és a szennyezések elkerülésének fontosságára, közben felfedezve a város és környezetének történetét.

 

A három részből álló játékos, szórakoztató és egyben sok érdekességet rejtő vetélkedőn elméleti és kalandos helyi felfedező feladatok várják a diákokat, hogy csapatot alkotva, együtt dolgozva oldhassák meg a feladatokat. Igazán izgalmas vizes témát érintő feladatokat állítottunk össze a fiataloknak, ami által nagyobb betekintést kaphatnak majd a víziközmű-szolgáltatás világába is.

 

A Pannon-Víz Zrt.-ről és az általa szolgáltatott egészséges, friss, bárki számára elérhető ivóvízről szóló kvíz kérdéssorral a Győr+ hetilap 2023. március 10-i számában találkozhatnak a részvevők.

 

Érdemes velünk játszani, hiszen a győriek közül bárki csatlakozhat a vetélkedő mindkét fordulójához és fordulónként 3 szerencsés játékos, valamint a döntő valamennyi résztvevője ajándékcsomagban részesül, amelyek „pannon-vizes” nyereménytárgyakat és egyéb meglepetéseket is rejtenek majd. A játékról bővebb információk megtalálhatók a Győr+ hetilap korábbi lapszámában.

 

Sok sikert, jó szórakozást és élményekben gazdag feladatmegoldásokat kívánunk!

 

A Győr+ hetilap 2023. március 10-i száma online elérhető itt >> https://www.gyorplusz.hu/wp-content/uploads/2023/03/gyp_20230310.pdf