Gyors és kényelmes ügyintézés a Pannon-Víz Zrt.-nél

Ma már sokkal egyszerűbben, kevesebb idő- és energiaráfordítással tudja mérőórájának állását lejelenteni a Pannon-Víz Zrt.-nél, mint korábban.

 

A hagyományos papíralapú bejelentő lapokat már egyre kevesebben használják, hiszen nem csak időigényesebb az ügyintézése, de körülményesebb is lehet amíg eljut a nyomtatvány a Pannon-Víz Zrt. Ügyfélszolgálatára.

A modern technikának köszönhetően mérőóra állását ma már sokkal rugalmasabb, gyorsabb és környezetbarát módon jelentheti le Társágunknál, csökkentve ezzel a papírfelhasználást és a forgalomterhelést. Intézze el ügyeit bárhol, bármikor weboldalunkon vagy telefonos applikációnkon keresztül!

 

Mit kell ehhez tennie? Regisztráljon az ugyfelszolgalat.pannon-viz.hu oldalon, amit a www.pannon-viz.hu honlapunkon át is elérhet vagy az okostelefonjára letöltött „Pannon-Víz” nevű applikáción keresztül is végrehajthat.

 

 

A regisztrációt követően először állítsa be profilját, valamint sablonként elmentheti mérőjének adatait, így azt a következő lejelentésnél már nem kell újra megadnia, ezzel is időt spórolhat meg magának. A digitális felület további előnye, hogy mérőóra állásához fényképet is csatolhat és egyszerre akár több óra adatát is intézheti, valamint a lejelentéseket bármikor könnyedén vissza is nézheti.

Az alkalmazás használatával nemcsak mérőóra állásának ügykezelését könnyítheti meg, hanem egyéb szolgáltatásokat is igénybe vehet rajta keresztül. Kezdeményezhet további ügyfélszolgálati ügyintézést, többek között módosíthatja átlagfogyasztását vagy fizetési módját, de elküldheti számlájával, mérőóra állásával és egyéb műszaki hibával kapcsolatos reklamációját is, kérhet időpontot ügyfélszolgálatunkra, felveheti velünk a kapcsolatot adatváltozással, számlázással, behajtással, leolvasással és mérőcserével kapcsolatos ügyeivel is, valamint tájékoztatást  kérhet ezekkel kapcsolatban.

Digitális felületeinken az ügyintézés mellett értesülhet aktuális híreinkről is!

 

Akik nem tudják igénybe venni elektronikus szolgáltatásunkat, azok számára továbbra is lehetőség van telefonon keresztül lejelenteni mérőórájuk állását a 96/522-630-as telefonszámon, ami szintén sokkal kényelmesebb ügyintézés a hagyományos, papíralapú bejelentésnél.

 

Ezekkel a modern megoldásokkal nemcsak időt és energiát, de akár utazásának költségeit is megtakaríthatja.

 

Váltson digitális ügyintézésre, hogy még több szabadideje maradjon az igazán fontos dolgokra!