GYŐR - víziközmű felújítások 2019. májusban


Győr, Szigethy A. út
Sávlezárásra és útszűkületre számítsanak a Szigethy Attila úton, a Csokonai utcai csomóponttól a Bakonyi út irányába haladva. Az itt lévő társasház egyik csatorna bekötő vezetéke szakadt le, melyet most teljes hosszban kicserélnek a szakemberek. A környéken csúcsidőben torlódásra számítsanak, aki teheti, válasszon más útvonalat.


Győr, Külső Bácsai út

A Külső Bácsai úton, a Boglárka és a Benedek Elek utca közt megkezdődött az ivóvíz gerincvezeték és a vízbekötések cseréje. Az építkezés ideje alatt a környéken megváltozott a forgalmi rend. Már készül a 120 fm hosszú új ivóvíz gerincvezeték, majd nyomáspróba és fertőtlenítés után, előre egyeztetett időpontban történnek az átkötések.


Győr, Malom út
Ménfőcsanakon, a Malom utcában várhatóan júniusban kezdődik az ivóvíz vezeték és a vízbekötések cseréje. Jelenleg a tervezés és a közműegyeztetés zajlik. Az építkezés ideje alatt a környéken meg fog változni a forgalmi rend. Első ütemben megépül az új ivóvíz gerincvezeték, majd nyomáspróba és fertőtlenítés után, előre egyeztetett időpontban történnek majd az átkötések.


 

Győr, Pusztaszeri út

A Pusztaszeri úton az Ipar úttól a Bárczy Gusztáv utcáig, 265 méter hosszban cseréltünk víz és csatorna vezetékeket. Az útépítés megkezdődött.

 

 


 

Győr, Hűtőházi  út

Befejeztük a csatorna felújítást a Hűtőházi út - Kandó Kálmán utca térségében. 90 méter hosszban cseréltük ki az itt húzódó vezetéket, kőagyag csatornacsövekre. Az új buszmegálló is rövidesen elkészül.


 

 

Győr, Áldozat utca, Mező utca, Horgony utca 

A csapadékvíz elvezetési munkákhoz kapcsolódva a térségben kicseréltük az ivóvíz gerinc vezetékeket és a vízbekötéseket. Fogyasztóink már az új vezetékről kapják a vizet, az útépítés elkezdődött.



Győr, Lehel utca,
Az új vásárcsarnok környékén, a Lehel utcában, a Tihanyi Árpád úttól a Lehel utcai csomópontig befejeztük a vízvezeték cseréket, fogyasztóink már az új vezetékről kapják a vizet.


 

 Győr, Árpád út- Baross út csomópont
A nyilvános wc csatornabekötésének cseréje miatt némi korlátozásra számítsanak a gyalogosok és több figyelmet szeretnénk kérni az itt kerékpározóktól is. Kérjük az erre járókat, szíveskedjenek kikerülni a lezárt területet.


 


 



A közelmúltban pályázatot nyújtottunk be a Somos utca, Urbantsok utca és a Dózsa György rakparton vízi közmű vezetékeinek cseréire. Kedvező elbírálás esetén még idén nyáron megkezdődhetnek a felújítások.



Kérdésük, észrevételük van? Kérjük, küldjék el az iktato@pannon-viz.hu címre, ígérjük rövid időn belül válaszolni fogunk.