A Pannon-Víz Zrt., mint családbarát munkahely és szolgáltatóhely

Nagy örömünkre szolgál, hogy Társaságunk az idei évben elnyerte a családbarát munkahely és szolgáltatóhely tanúsító minősítést!

 

Ezt a Családbarát Magyarország Központ általi minősítést azon szervezetek kapják, akik nemcsak elkötelezettek a családbarát szemléletű működésmód iránt, de hisznek a családi élet és a munkavállalói elkötelezettség közti egyensúlyban és működésükben ennek kialakítására törekednek.

 

A Családbarát Hely tanúsító védjegy általi minősítés elnyerése Társaságunk családbarát szempontok iránti elkötelezettségének hiteles bizonyítékául szolgál.
A Pannon-Víz Zrt. a mindennapi életünkhöz nélkülözhetetlen ivóvíz- és szennyvízelvezetés szolgáltatások biztosítása és a társadalom környezettudatos szemléletformálása mellett kiemelt figyelmet fordít munkavállalói szociális, mentális kiteljesedésére is.

Társaságunk számára fontos a dolgozók munkafeltételeinek minél kedvezőbb, emberközpontúbb kialakítása, családjaik támogatása, a családi események népszerűsítése, a szervezeti közösség építése, valamint a munkavállalók fizikai és mentális egészségének támogatása is.

 

A családbarát szemlélet pozitív társadalmi üzenetet hordozó érték, mely egyre nagyobb jelentőséggel és vonzerővel bír napjainkban.

 

Hiszünk abban, hogy a munka és a magánélet nem egymást kizáró, hanem egymást erősítő tényezők az egyéni kiteljesedésben. Hisszük, hogy a családi életben kiegyensúlyozott munkavállalók elkötelezettségükkel még nagyobb hozzájárulást tudnak adni Társaságunk sikeréhez.  

 

Bízunk abban, hogy a minőségi, ügyfélközpontú szolgáltatásaink és a szakmai felkészültség mellett, a családbarát hozzáállás a Felhasználók számára is elégedettségül és bizalmul szolgál.