2021. október 9. - VÍZTORONY LÁTOGATÁS

 

A vízbázisvédelem jegyében szombaton újra megnyíltak a Szabadhegyi víztorony kapui! Köszönjük mindenki részvételét, közel ezer látogató vett részt a KEHOP-2.1.7-19-2019-00022. sz. pályázatunk keretében megtartott bemutatónkon, ahol számos program várta az idelátogatókat.

                      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az eseményre előzetes regisztrációt kértünk. 

A regisztráció hatáideje október 8-án 14 órakor lejárt.

Kérjük, aki jönni szeretne  13 tól 16 ig érkezzen, ezekben a csoportokban lapzártakor még vannak szabad helyek. 

Most is ajándékokkal és nyereményekkel várjuk látogatóinkat. Három szerencsés vendégünk szódagéppel térhet haza a víztoronyból.

12.00, 14.00,  és 16.00 órakor egy-egy asztali szódagépet sorsolunk ki azok között, akik vízbázisvédelmi pályázatunk jelenléti ívén

aláírásukkal igazolják részvételüket.

A nyertest telefonon értesítjük.

 

 

Újra Víztoronylátogatás a Szabadhegyi Víztoronyban!!

A vízbázisvédelem jegyében október 9-én szombaton 10 órától 16 óráig újra megnyílnak a Szabadhegyi víztorony kapui!

Szeretnénk látogatóinkkal tudatosítani, hogy Győrben Európa egyik legjobb és legértékesebb vízbázisából, a szigetközi kavicsos altalajból táplálkozó parti szűrésű kutakból jutunk vízhez. Úgy kell, hogy bánjunk ezzel a rendkívül értékes adottsággal, hogy még gyermekeink unokái is korlátozások nélkül tudják fogyasztani és  felhasználni a ma oly természetesnek tűnő tiszta és egészséges csapvizet. Erről szól az őszi víztorony látogatás - tudtuk meg Hollós Zsolttól, a Pannon-Víz Zrt. 

Találkozhatnak Csövivel a győri csatornahálózatból előkerült aligátor teknőssel, aki új átlátszó medencéjében mutatkozik be, patkányok és csótányok kíséretében.

Most is ajándékokkal és nyereményekkel várjuk látogatóinkat. Három szerencsés vendégünk szódagéppel térhet haza a víztoronyból. 12.00, 14.00,  és 16.00 órakor egy-egy asztali szódagépet sorsolunk ki azok között, akik vízbázisvédelmi pályázatunk jelenléti ívén aláírásukkal igazolják részvételüket. A nyertest telefonon értesítjük.

Biztosak vagyunk benne, hogy hosszú idő után igazán nagy élmény lesz feljutni a víztoronyba. Látogatóink biztonsága érdekében el kell kerülnünk a lépcsőházban a torlódásokat, ezért a toronyba való feljutást regisztrációhoz kötjük. A lépcsőházban váltakozó irányú lesz a forgalom, felmenni és lejönni is 20-20 percenként lehet majd.

A víztoronylátogatásra előzetesen már nem lehet regisztrálni.  

 

Helyszíni regisztrációra is lehetőséget biztosítunk a szabad időpontok  és a torony befogadóképességének függvényében.   

A torony körül vízműves bemutatókkal és vizes játszóházzal várjuk vendégeinket . Várhatóan idén is népszerű lesz az arcfestés, a kismarkoló, a víztorony makettek és a terepasztal. Újra láthatják a Harcsás féle falikút gyűjtemény legszebb darabjait, megismerkedhetnek egy csatornatisztító gépjárművel, és bemutatjuk a csatorna vizsgáló kamera működését is.

Az eseményről további részleteket tudhat meg a www.pannon-viz.hu weblapon és a Pannon-Víz Facebook oldalán. Mindenkit szeretettel várunk!