Archívum

Hibaelhárítás az ünnepi időszakban

2019. január 04. 12:33

Az ünnepi időszakában messze bejött a papírforma, vízcsőtörés alig volt, csatornadugulás viszont annál több. Győrben tíz napon át egyetlen egy útfelbontásra sem volt szükség. Csatornadugulásra és szennyvízátemelő szivattyúdugulásra összesen 72 esetben vonultak ki ügyeleteseink. A lefolyó az ünnepek alatt sem tudott elnyelni mindent, ami belefér...

Helyreállítottuk a vízszolgáltatást Öttevényen

2018. március 21. 17:56

Víznyomás ingadozásra és átmeneti vízelszíneződésre számíthatnak Kunsziget és Öttevény térségében 2018 március 13-én kedden  az esti órákban. Az öttevényi focipályánál tört el a két települést összekötő főnyomócső, szakembereink déltán öt órára állították helyre az ivóvíz szolgáltatást. A visszanyitás után átmeneti vízelszíneződés és nyomásingadozás várható, így a fehér ruhák mosását célszerű későbbre halasztani. Az okozott kellemetlenségért szíves türelmüket és megértésüket kérjük. 

GYŐRÚJFALÚ - GYŐRZÁMOLY -GYŐRLADAMÉR - DUNASZAEG térsége

2017. december 22. 13:12

Győrújfalú, Győrzámoly, Győrladamér, Dunaszeg, Mecsér, Dunaszentpál térségében átmeneti víznyomás csökkenéssel és vízelszíneződéssel találkozhatnak 2017 december 20-án a térségben végzatt hibaelhárítás miatt.  Munkatársaink öblítik a hálózatot. Az okozott kellemetlenségért szíves türelmüket és megértésüket kérjük! 

Ügyfélszolgálati irodáink ünnepi nyitvatartása

2018. január 05. 16:14

A két ünnep közti munkanapokon Győrben a Jókai utcai ügyfélszolgálatunkon és a telefonos ügyfélszolgálatunkon állunk ügyfeleink rendelkezésére. A nyitvatartási időket a képre kettintva láthatják. 

GYŐR - vízvezeték cserék az Ifjúság köúton

2017. december 12. 14:55

A rekonstrukciós munkák során előre nem tervezhető többlet feladatok miatt 2017. december 11-ig,munkanapokon 8 órától 15 óráig továbbra is számtani kell kisebb-nagyobb vízelzárásokra az Ifjúság körúton. Az érintett szakasz a Ifjúság körút páratlan oldala 1-től 97-ig, a páros oldal 2 től 76 ig, (kivéve a 34.-50. és 64.) továbbá a Földes Gábor u. páratlan oldala az 1-től 7-ig.  

GYŐR- Szabolcska u.- Török István u. - átmeneti vízelszíneződés

2017. december 05. 15:29

Kicseréltük a Török István utca Szabolcska utcai csomópontjában a sérült gerincvezeték szakaszt. Egy utcai vízelzáró meghibásodása miatt azonban a vártnál jóval több fogyasztónkat érintette a beavatkozás. Köszönjük türelmüket! 

Köszönjük türelmüket, befejeztük az iszap kiszállítást

2017. december 22. 12:42

Tét, Bana, Bőny, Kapuvár, Osli, Veszkény és Kunsziget térségében befejeződött az iszapszállítás, köszönjük türelmüket! Az iszap kiszállítás mindenhol az érvényes hatósági engedélyek birtokában történik, a műveletet a hatóság ellenőrzi. Az iszapban lévő tápanyagok így környezetbarát módon a mezőgazdaságban hasznosulhatnak . 

Búcsúzunk kollégánktól: Vági Zoltán

2017. december 22. 13:11

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy szeretett kollégánk és barátunk Vági Zoltán, a Pannon-Víz Zrt. Nyúli Üzemmérnökségének üzemelésvezetője elhunyt. Emlékét megőrizzük!  

ÉCS - szennyvíziszap kihordás - köszönjük türelmüket

2017. október 26. 09:59

Köszönjük türelmüket, október 16-án sikerült befejezni a szennyvíziszap kihordádz az Écsi szennyvíztelep környékén. A hatósági ellenőrzés mindent rendben talált, panasz nem érkezett. Legközelebb jövő tavassza várható iszap szállítás. 

GYŐR - Ifjúság krt. - Bán Aladár utca - szeptember 27.

2017. október 05. 16:21

Szeptember 27-én szerdán  8 órától 14 óráig  Győrben, az Ifjúság körút és a Bán Aladár utca négyemeletes házaiban a hideg és a meleg víz szolgáltatás szünetel. A vízelzárásra hálózat rekonstrukció miatt lesz szükség, utcai vízelzárót építünk be. A munkálatok idejére az Ifjúság körútra két ivóvizes tartálykocsit irányítunk, valamint három környékbeli tűzcsapon ideiglenes vízvételezési helyet alakítunk ki. A munkálatokkal kapcsolatban a 96/ 311 753 telefonszámon kaphatnak tájékoztatást.  A vízelzárás idejére kérjük lehetőség szerint előzetesen tartalékoljanak a fogyasztásunknak megfelelő mennyiségű vizet. A kellemetlenségért szíves türelmüket és megértésüket kérjük. Pannon-Víz Zrt.

Óriási mennyiségű csapadékvizet vezettek el a csatornák

2017. október 10. 08:01

Szeptember 17-én vasárnap 44 mm eső esett, legtöbbször egy hónap alatt sincs ennyi csapadék. A záporkiömlőkön 76 ezer m3 csapadékvízzel hígított szennyvízzel tehermentesítettük az elvezető rendszert. Idén ez a mennyiség rekordnak számít. Hogy érzékeljük, milyen hatalmas mennyiség ez: harminc darab, olimpiai úszómedencét meg lehetne tölteni ennyi vízzel. Győr déli kerületeire jutott legtöbb a csapadékból...

Győr Ipari park - új nyomocsó rákötés

2017. szeptember 24. 13:15

2017. szeptember 14-én csütörtökön 22 órától, péntek hajnali 2 óráig Győrben az Ipari park - Hűtőházi út térségében egy új ivóvíz főnyomó vezetéket helyezünk üzembe. A vezeték a győri ipari park vízellátását javítja. A munkálatok befejezése után tűzcsapokon öblíteni fogjuk a környékbeli vízhálózatot...

Köszönjük türelmüket, befejeztük az iszap kiszállítást Kapuvár térségében

2017. augusztus 30. 15:53

Kapuvár, Osli és Veszkény térségében augusztus 10-től 11-ig került sor a szokásos szennyvíziszap kiszállításra. Köszönjük türelmüket, az iszapszállítást befejeztük, a termőföldekre kihelyezett iszap beszántása megtörtént.

Nyári vizes tudnivalók

2017. szeptember 11. 15:08

Ha elutazunk nyaralni, érdemes az aknában is elzárni a vízvezetéket, nehogy meglepetés érjen minkat hazaérkezéskor egy csőtörés formájában. Nyaralásból hazaérkezve folyassuk ki jól a vízcsapokat, a vezetékekben napokig pangó víznek már nem lesz olyan jó íze. Nagy melegben előfordul, hogy kiszáradnak a a csapok alatti bűzelzárók, időnként ezeket is engedjük tele vízzel. Ne feledkezzünk el a padló összefolyóról sem. 

Hasznos tanácsok hőség idejére

2017. szeptember 25. 06:51

Cikkünkben korosztályonként infografikán mutatjuk meg, hogyan tudjuk minél könnyebben átvészelni a kánikulát. A legfontosabb: fogyasszunk több folyadékot, zuhanyozzunk többször!

Győr - április 9-én víznyomás ingadozás és vízelszíneződés várható

ma, 11:37

Megváltozott víznyomással és átmeneti ivóvíz elszíneződéssel találkozhatnak április 9-én hétfőn  Győr Újváros, Sziget és Nádorváros térségében. A szolgáltató kéri, hogy a fehér ruhák mosása előtt szemrevételezéssel szíveskedjenek ellenőrizni a vízminőséget. Az elszíneződött ivóvíz vas és mangán vegyületeket tartalmaz, melyek nem károsak az egészségre, de az ivóvíz háztartási célú felhasználását megnehezítik. Az okozott kellemetlenségért türelmüket és megértésüket kéri a Pannon-víz Zrt.

Kedden délelőtt nem működtek a pannon-vizes mobiltelefonok

2018. február 13. 15:41

Kedd hajnaltól a déli órákig elnémultak a pannon-vizes mobil telefonok. A távközlési szolgáltató rendszerében történt hibát sikerült javítani, 12:30 tól ismét működnek a mobil telefonjaink. 

Elkelt a karácsonyi szódagép

2018. január 14. 18:04

Idén karácsonyra is szódagépet nyerhetett egy fogyasztónk, a szerencse ezúttal Takács Józsefné, Győr, Budai úti fogyasztónknak kedvezett. A helyes válaszok: vízóráinkat télen mindenképpen szigeteljük, a pannon-vizes csapvíz nem tartalmaz klórt, az ecet kitűnő környezetbarát takarítószer, a vezetékes víz örnyezetbarát választás.

Áramszünetek nehezítik a szennyvízelvetést

2018. január 14. 18:05

A Kisalföldön és a Rábaközben tomboló vihar december 12-én több helyen megrongálta az elektromos vezetékeket is. Abdán, Kónyban és Rábacsanakon jeleleg is aggregátorokkal működtetjük a legfontosabb szennyvízátemelőket. 

CSORNA - Köszönjük türelmüket elkészült a vízvezeték felújítás a Mátyás utcában

2017. december 05. 15:47

November közepére elkészült a vízezeték felújítás a csornai Mátyás király utcában. Kicseréltük az utcai vízvezetékeket, köszönjük türelmüket!

GYŐR-MÉNFŐCSANAK Új élet utca november 9-én hibaelhárítás

2017. december 05. 15:29

November 9-én csütörtökön 8 órától 12 óráig szünetelt a vízszolgáltatás Győr-Ménfőcsanakon az Új élet utca, a Szellő és a Hármashatár utcákban. A vízvezeték viszanyitása után a környéken átmeneti víznyomás csökkenésre és vízelszíneződésre számíthatnak. Köszönjük türelmüket! 

A szélviharban akadozott a szennyvízelvezetés

2018. január 14. 18:05

Az október 29-i szélvihar áramszüneteket okozott, több szennyvízátemelőt ideiglenesen diesel aggregátorral működtettünk, illetve szippantókocsikkal hordtuk el a szennyvizet. A szennyvízelvezetés így több helyen akadozott és lelassult.   Csornán ás Páliban kisebb épület károkat okozott a vihar. 

 

GYŐR - Erkel Ferenc utca - köszönjük türelmüket!

2018. január 14. 18:10

Elkészültünk a csatorna bekötés javításával a győri Erkel Ferenc utcában, ismét teljes szélességben járható az úttest. Köszönjük türelmüket!

Győr, Víziváros - megjavítottuk az átfúrt vízvezetéket

2018. január 14. 18:11

A Víztükör és az Új Bácsai út csomópontnál  útátfúrás közben rongálták meg egy kivitelező cég munkatársai a körzetet ellátó 200 mm átmérőjű  ivóvíz vezetéket. A késő esti órákban végeztünk a javítással, a kártérítési eljárás folyamatban van. 

Szerelőverseny- miénk a második hely

2018. február 06. 16:51

Az Országos Víziközmű Szerelőversenyen második helyen végzett a Pannon-Víz Zrt. csapata: Domán Zoltán, Horgány Attila, Buczkó Róbert és Horváth Csaba! Gratulálunk!

Nézze meg kik nyertek tűzcsapos pendrájvot játékunkon!!

2018. január 14. 18:07

 Különdíjas a Korábik család, közönségdíjas Németh Ferencné, és a további öt nyertes pedig a Fenyvesiné Wulcz Viktória, Gergely Ramóna, Marácz Patrik, Sulyokné Csáktornyai Erzsébet és Virág László! Gratulálunk!  

PANNONHALMA - köszönjük türelmüket!

2017. szeptember 11. 15:07

 A tervezettnél hamarabb, szerda délre sikerült beépíteni az új utcai vízelzárót a pannonhalmi főnyomóvezetékbe. A délutáni órákban még ingadozhat a víznyomás, de rövidesen helyre fog állni mindenhol. 

GYŐR- Kandó Kálmán út - köszönjük türelmüket

2017. október 26. 20:22

A szakembereink a városi vízvezeték hálózat egyik  fő ellátó vezetékének, a Keleti Főnyomócsőnek a Budapest –Győr vasúti fővonal alatti átvezetését újították fel. A felújítás során a vezeték kiásása nélkül, csőbéleléses technológiával dolgoztak a csőbélelők... 

CSORNA - Mártírok tere - rekonstrukció

2017. október 09. 15:17

Köszönjük türelmüket, véget ért a csornai Mártírok terén a rekonnstrukció. 

Rangos szakmai elismerés: Nyíriné Horváth Katalin és Farkas József

2017. szeptember 25. 07:02

Rangos országos elismerést kapott a napokban két kollégánk!  Nyíriné Horváth Katalin technológiai osztályvezető és Farkas József üzemelés vezető a Magyar Víziközmű Szövetség elismerő oklevelét vehette át. Gratulálunk!

1 2 3 4 5