Archívum

Tavaszi vizes teendők

2017. március 28. 18:15

Végre itt a tavasz, így a jó időben egyre többen látogatnak ki  a hétvégi házakba. Kérjük, hogy a ház tulajdonosok tavaszi teendőik közé illesszék be az itt olvasottakat is!

Vérüket adják a Pannon-Víz dolgozói - 2017. január 20

2017. március 28. 18:15

Január 20-án több mint ötven segítőkész munkatársunk adott vért a győri véradó állomáson. Egy véradománnyal, a statisztikák szerint három emberéletet lehet megmenteni. Életet menteni pedig nagyszerű érzés. 

Budapest Water Summit - vizes kiállítás

2016. december 15. 16:22

Magyarország 2016. november 28-30. között ismét megrendezi a Budapesti Víz Világtalálkozót ahol többek közt a  Fenntartható Vízipari Megoldások címmel szakkiállításra is sor kerül. 

Elszíneződhet az ivóvíz Víziváros -Kisbácsa- Nagybácsa térségében

2016. október 10. 15:37

Értesítjük Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy vízhálózati főnyomóvezeték karbantartás miatt víznyomás ingadozással és ivóvíz elszíneződéssel találkozhatnak Víziváros - Kisbácsa, Nagybácsa, térségében. Az ivóvíz elszíneződését a csőhálózatban lévő vas és mangán vegyületek okozzák, melyek nem károsak az egészségre, ülepítés után a víz fogyasztható. A főnyomóvezeték karbantartási munkák várhatóan okrtóber első hetében fejeződnek be, ezután a  megszokott vízminőség helyreáll.  Kérjük szíves türelmüket, és megértésüket!

 

Vízhálózat öblítés Győrszentivánon

2016. október 10. 15:38

A győrszentiváni vízelosztó hálózaton sikerült stabilizálni a vízminőséget, egyre kevesebb bejelentés érkezik elszíneződött, vagy üledékes ivóvízről. Az utcai vízhálózat öbltésének menetrendjét rövidesen közzétesszük. 

Kapuvár - Osli - Veszkény: szennyvíziszap szállítás szept. 22-től 23-ig

2016. október 10. 15:37

Az táblákkal jelölni fogjuk, az utak takarítását folyamatosan végezzük. Az iszap szállítás óhatatlanul szaghatással járhat, emiatt szeretnénk kérni a térségben lakók és közlekedők szíves türelmét és megértését! 

Akikre büszkék vagyunk: Oross Sándor

2016. október 10. 15:40

Nyugdíjba vonulása alkalmából köszöntötték nemrég Oross Sándort, a Pannon-Víz Zrt. főművezetőjét. Az ünnepelt, még fiatal szakemberként, a Győr Megyei Építőipari Vállalat művezetőjeként került a  Győr és Környéke Vízmű és Fürdő Vállalathoz...

Köszönjük türelmüket, véget ért a szennyvíziszap szállítás Écs térségében

2016. szeptember 12. 17:25

Augusztus végén az Écsi Szennyvíztisztítóban képződött szennyvíziszapot a környező kukoricaföldekre szállítottuk ki. A korszerű szennyvíztisztítási technológiának köszönhetően az eddigiekél jóval kisebb szaghatásra számíthatunk. A munkálatokat az illetékes hatóság is ellenőrizte.  

Felhőszakadás Győrben 2016. augusztus 19.

2016. szeptember 13. 15:48

Az utóbbi évek legnagyobb felhőszakadásán vagyunk túl, Győrre péntek délután 50 mm/óra intenzitású csapadék zúdult. A zápor legintenzívebb szakasza délután két órától mintegy negyed órán keresztül tartott, Újváros, Sziget, Belváros, Nádorváros térségében. 

Abda: újabb szakaszt cserélünk a főnyomóvezetékből

2016. augusztus 16. 08:11

Augusztus 9-én kedden újabb szakasz cseréjére lesz szükség az abdai főnyomóvezetéken. A sportpálya melletti öt ingatlan lakói kedden délelőtt ivóvizes tartályköocsiból juthatnak vízhez. Az okozott kellemetlenségekért az ott lakók és a kerékpár utat használók türelmét és megértését kérjük. 

Nyári vizes tudnivalók

2016. szeptember 03. 10:40

Ha elutazunk nyaralni, érdemes az aknában is elzárni a vízvezetéket, nehogy meglepetés érjen minkat hazaérkezéskor egy csőtörés formájában. Nyaralásból hazaérkezve folyassuk ki jól a vízcsapokat, a vezetékekben napokig pangó víznek már nem lesz olyan jó íze. Nagy melegben előfordul, hogy kiszáradnak a a csapok alatti bűzelzárók, időnként ezeket is engedjük tele vízzel. Ne feledkezzünk el a padló összefolyóról sem. 

Győr-Ménfőcsanak, Öreg utca - köszönjük türelmüket!

2016. szeptember 13. 21:20

Elkészűlt az új csatornaszakasz az Öreg utcában. Győr Megyei Jogú Város Beruházásában épült a Győr Ménfőcsanak Öreg u. közműveinek meghosszabbítása – tudtuk meg Németh Szilárdtól, a Pannon-Víz Zrt. üzemelésvezetőjétől. 

Rangos szakmai elismerés: Pető Péter

2016. december 15. 16:25

Kollégánk nemrég a MAVÍZ Elismerő Okevelét vehette át. Munkáját a megfontoltság és a precizitás jellemzi, a munkaszervezés és az adminisztrációról területén egyaránt. Nagyon jó kapcsolatot alakított ki beosztottjaibval.

GYŐR - látványos csőtörés a Radnóti utcában

2016. június 27. 14:24

Csütörtök délután lakossági bejelentést kaptunk: „vízoszlop tör fel a gödörből a Radnóti utcában”. A kilyukadt vezetéket palástjavítóval javítottuk, a vízszolgáltatás csak rövid ideig szünetelt. Pénteken teljes egészében kicseréljük a vezetéket.

GYŐRZÁMOLY - vízvezeték rekonstrukció

2016. június 27. 14:25

Győrzámoly vízellátási biztonságát javítja a nemrég beépített két út utcai vízelzáró, melyet a Rákóczi útra építettek be a pannon-vizes szakemberek. A vízellátó hálózat könnyebben szakaszolható, szereléseknél, javításoknál magasabb szintű szolgáltatást tudunk nyújtani...

GYŐR - forgalom korlátozás és csőbélelés a Jereváni úton

2017. március 28. 18:17

Az erős fagyok miatt  kényszerszünetet tart a Jereváni uti vezeték felújítás. Ahogy az időjárás engedi, a műanyag csővezetéket befűzzük a helyére. Kérjük vezessenek óvatosan, ne történjen több baleset!

Elkelt a karácsonyi szódagép!

2017. január 23. 16:09

A Pannon-Víz Zrt. karácsonyi víz-kvíz játékának megfejtései # vízóránkat mindenképpen szigeteljük, még akkor is, ha elég mélyen van # a pannon-vizes csapvíz nem tartalmaz klórt # vízkőmentesítésnél és ablaktisztításnál is bátran használhatunk ecetet # a vezetékes víz környezetkímélő megoldás # közterületi csatornák tisztításáért senki sem kérhet pénzt.  A szódagépet Döbrösiné Horváth Anikó marcalvárosi olvasónk nyerte, gratulálunk! 

Csoportosan olcsóbb a vízmérőcsere

2016. december 19. 07:51

Csoportos kedvezményünk lényege: ha legalább öt fogyasztónál egyszerre, egy kiszállással tudjuk lecserélni a lakásmérőket, akkor az öt helyett egy kiszállási díjat számolunk fel. Házanként kell majd egy lakótárs, aki megszervezi a csoportot és jelentkezik ügyfélszolgálatunknál, majd fogadja szerelőinket. 

Vízvezetékek téli felkészítése

2017. február 22. 15:08

Aki gondosan felkészült a télre, azt nem érheti meglepetés tavasszal. Az egyik legfontosabb tennivaló a belső vízhálózat, a vízmérő és a vízmérőakna gondos felkészítése. Olvassák el jótanácsainkat!

Vámosszabadi: vízhálózat öblítés

2016. október 10. 15:37

Vámosszabadi térségében az utóbbi napokban elszíneződött ivóvízzel találkozhattak fogyasztóink. A főnyomó vezetékek belső lerakódásai okozták a panaszokat, közel háromszáz háztartásban. A vízhálózat öblítése sikeres volt, 

Köszönjük türelmüket, újra járható a Szent István út az Iparkamaránál

2016. október 11. 15:36

Befejeződött a 300 mm-es beton szennyvízcsatorna cseréje. A főútvonalon mindegyik irábnyban teljes szélességben járható. Köszönjük türelmüket!

CSORNA - köszönjük türelmüket, befejeztük a belvárosi csatorna rekonstrukciót!

2016. október 25. 08:07

 A 85. és 86. számú főút belvárosi szakasza alatt, a Mártírok terén, a Palota sori szervízúton és a Szent István téren is megújultak a vezetékek. Az ellenőrző vizsgálatokat elvégeztük, az új vezetékek kitűnően működnek.

Budapest Water Summit - vizes pályázat

2016. október 10. 15:36

A „Víz Összeköt” című pályázatot  hirdet a Robert Capa Kortárs Fotográfiai Központ a Budapest Víz Világtalálkozó 2016 kapcsán. A pályázaton két kategóriában – fotók és videófilmek – lehet pályázni...

Ivócsapok - a Pannon-Víznél is

2016. november 09. 14:03

A piros színű tűzcsapokra felszerelt feltűnő kék színű ivócsapokból a nyomógomb benyomásával az ivóvíz 15 másodpercen keresztül folyik. Az Ivócsapon egyetlen felső kifolyási pont van, ehhez közel hajolva lehet közvetlenül inni...

Köszönjük türelmüket, újra lehet közlekedni a győri Árpád úton

2016. október 10. 15:41

Befejeződött a csatorna csere Győrben az Árpád úton. A Gárdonyi utca és Kiss János utca közti szakaszon 30 fm csatornát cseréltünk ki. A helyreállítás és az aszfaltozás befejezéséig türelmüket kérjük.

Bontás és építés a győri Petőfi téren

2016. október 10. 15:42

Végéhez közeledik az utóbbi évtized legnagyobb szennyvizes beruházása, a napokban néhány ártéri fa kivágására is szükség lesz a Petőfi híd újvárosi hídfőjénél. Júniusban a Petőfi téri körforgalmi csomópont alatt folyt a munka, most ismét a felszínre érnek az építők. 

Hasznos tanácsok hőség idejére

2016. június 27. 14:31

Cikkünkben korosztályonként infografikán mutatjuk meg, hogyan tudjuk minél könnyebben átvészelni a kánikulát. A legfontosabb: fogyasszunk több folyadékot, zuhanyozzunk többször!

Nézzék meg a nyílt napon készült képeket!

2016. szeptember 13. 22:03

Remekül sikerült a nyílt nap, közel nyolcszázan jutottak fel a toronyba. A kilátás csodás volt, a szódagépet szabadhegyi látogatónk nyerte. Nézzék meg olvasóink képeit! 

Elkeltek a belépők a Vaskakas Bábszínház évadzáró vízi revüjére!

2016. május 15. 08:34

Gazdára találtak a Vaskakas Bábszínház VÍZ, VÍZ, TISZTA VÍZ című vízi revüjének belépői. Gratulálunk a nyerteseknek:  Kása Bence Norbert bágyogszováti és Oláh Tünde győri kis pályázóinknak!  Jó szórakozást kívánunk!

RAVAZD - vízvezeték rekonstrukció

2016. július 15. 14:55

Vízvezeték rekonstrukción dolgozunk Ravazd belterületén, a 82. számú főútvonal településen átvezető szakasza mellett. Az útépítés előtt átvizsgáljuk a vízvezetékeket, ahol szükséges kicseréljük az elöregedett csöveket, elzárókat, közkutakat... 

1 2 3 4 5