VÍZ VILÁGNAP - nézzék meg a nyertes rajzokat

 

Víz és Klímaváltozás volt a témája a Víz Világnapnak. Sok kisgyerek még a járvány előtt elkészítette a rajzát, ezek már rég beérkeztek. A veszélyhelyzet kihirdetése miatt, egy héttel meghosszabbítottuk a határidőt, mely március 25-én délben járt le. Postán és e-mailben még az utolsó pillanatban is érkezetek pályaművek. Nagyon szépen köszönünk minden rajzot! Köszönjük, hogy gondoltatok ránk, sokat segít ez, ebben a nehéz időszakban. A veszélyhelyzet elmúltával keresni fogunk benneteket az oklevelekkel, az ajándékokkal és az állatkerti belépőkkel. Vigyázzatok magatokra, szüleitekre, nagyszüleitekre! És még egy nagyon fontos dolog: maradjatok otthon!

 

A nyertes rajzok Facebook oldalunkon is megtekinthetők, megoszthatók:

https://www.facebook.com/pg/Pannonviz/photos/?tab=album&album_id=3002949276434563

 

 

 Az alsó tagozatos kategória első helyét Bognár Luca Anna csornai kisdiák nyerte, a II. Rákóczi Ferenc Katolikus Iskolából. 

 


 

 

 Az alsó tagozatos kategória második helyezését Csiza Laura győri kisdiák érte el, a győri Tulipános iskolából.


 

 

 

 

Alsó tagozatos kategóriában harmadik helyezést Korábik Bendegút nyerte, a Széchenyi István Egyetem Öveges Kálmán Gyakorló Iskolájából érkezett rajzával. A víztakarékosságra hívja fel a figyelmet: fürdés helyett inkább zuhanyozz!


 

 

 

A felső tagozatos kategória nyertes rajza a győri Váci Mihály Általános Iskolából érkezett. A csodálatosan precíz kidolgozású ceruza rajzot a marcalvárosi víztorony ihlette. A nyertes adatainak közzétételéhez adatkezelési nyilatkozat szükséges, kérjük pótolni.

 


 

A felsős kategória második helyezettje Székely Alexandra, szintén a győri Váci Mihály Általános Iskolából küldte be rajzát. A Marcalvárosi Víztorony színezése mellett Alexandra a torony formáját is újragondolta, sikerrel.

 


 

A felsős kategória harmadik helyezést elért rajza Gyarmatról érkezett, készítője egy csodálatos vízi világot mutat be.
Adatainak közzétételéhez adatkezelési nyilatkozat szükséges, kérjük pótolni.

 


 

 

Az óvodás kategória első helyezett rajza a rábacsanaki óvodából érkezett. Készítője, Farkas Vivien, egy győri víztorony látogatás élményeit dolgozta fel. A gyerekek a Szabadhegyi Víztoronyban jártak, de Vivien rajzán egy másik víztornyunk, a Marcalvárosi Víztorony színeit és formáit látjuk. 

 

 


 

 

Óvodás kategóriában második helyezést ért el Borbély Hanna, a győri Bartók Oviból. Rajzához egy játékot is készített, hasznos környezetvédelmi tanácsokkal.


 

 

Az óvodás kategóriában harmadik helyezést ért el Régely Kata győrújfalui óvodás. Rajzával az esővíz gyűjtésre hívja fel a figyelmet, nagyon helyesen.


 

Víz Világnapi séta kategóriában a Kónyi Deák Ferenc Általános Iskola harmadik osztálya harmincfős csoportos állatkert belépőt nyert. A gyerekek a helyi vízműtelepre látogattak, ebből készítettek egy remek csoportos alkotást, rejtvénnyel, térképpel, csoportképpel. 


A Nyúli Iskolások egy víz-világnapi előadás élményeiből készítették el a Pannon-Víz logóját ábrázoló alkotásukat. Programjuk eredetileg telephely látogatásnak indult, de a járvány miatt már nem fogadhattuk Őket a vízműben. Ősszel, vagy jövőre igyekszünk bepótolni.


 

 

 

 

 

 

 

 

A pályázat kiírás: 

 

VÍZ ÉS KLÍMAVÁLTOZÁS 
Mindenkinek van feladata!

Rajzoljatok, fényképezzetek, pályázzatok és nyerjetek!

A Pannon-Víz Zrt víz–világnapi pályázatai 

 

Rajzpályázat

Nyeremények: értékes ajándékok, családi állatkerti belépők

Téma: VÍZ ÉS KLÍMAVÁLTOZÁS - Mindenkinek van feladata!

Rajzold le, Te magad mit tudsz tenni! Mivel tudsz segíteni?

Korcsoportok:        óvodások, alsó és felső tagozatos iskolások

A pályázatra bármilyen technikával elkészített, A 3 vagy A 4-es méretű alkotásokat várunk. Kérjük, a pályaműveket egyénileg készítsétek el. Egy pályázó akár több rajzot is küldhet.

 

határidő MEGHOSSZABBÍTVA - a beérkezési határidőt március 25. szerda 12.00 órára meghosszabbítjuk

 

 

 

Víz-világnapi séta

Nyeremények: harmincfős, csoportos állatkerti belépő
                      három csoport részére

Látogassatok meg egy közeli vízműtelepet, kérdezzetek, fényképezzetek, rajzoljatok! A programhoz előzetes egyeztetés szükséges a 06 96/522-600- 160-as telefonszámon, de kérhetitek bármelyik kollégánk segítségét is. Egy látogató csoport maximális létszáma 30 fő lehet. A látogatásról készítsetek bármilyen technikával A3 méretű pályaművet. 

 

A pályázati kiírást március 10-én a járvány helyzet miatt kénytelenek voltunk módosítani.
Telephelyeink március 10-től nem látogathatók , ezért a Víz-világnapi séta kategóriában
a klímaváltozással kapcsolatos, harminc fős csoport által elkészített és beküldött alkotást is elfogadunk,

 

A pályaműveket személyesen ügyfélszolgálatainkon vagy Győr, Országút út 4. címen  adhatjátok le. 

Ügyfélszolgálataink zárva lesznek, a megváltozott helyzetre tekintettel más módon is küldhetők az alkotások.

(bedobhatók ügyfélszolgálataink, vagy bármely telephelyünk postaládájába, elküdhetők bármelyik vízműves ismerős közvetítésével. 

 

A pályaművek elküldhetők postán, e-mailben vagy Facebook-on is. 

Postacím: 9025 Győr, Országút u. 4. 
e-mail: kviz@pannon-viz.hu 
Facebook: Pannon-Víz

 

A beérkezési határidőt március 25. szerda 12.00 órára meghosszabbítjuk

      

 

 

Rajzoljatok, fényképezzetek, pályázzatok és nyerjetek! 

 

 

 

A víz-világnapi pályázatok hirdetésével kapcsoaltban Facebook oldalunkon

játékra hívjuk Önöket, ahol pannon-vizes kulacsokat nyerhetnek!

Az első két kulacsot Szabó Zsuzsanna és Mészáros Nikoletta nyerte.

A harmadikat Ott-Szegő Henrietta,

a negyediket Szabó-Bedi Georgina, 

az ötödiket Magdolna Rojkó Tamásné nyerte. 

 

 

 

 

 

Ötletek:

  

  • Víztakarékosság területén jóval többet tehetünk annál, hogy fogmosás közben elzárjuk a vízcsapot. Te mennyi ideig zuhanyzol? Gyakran fürdesz kádban? 

 

  • Válassz olyan termékeket, melyek előállításhoz kevesebb vízre van szükség. Nézz utána, mit jelent a „vízlábnyom” kifejezés! Mi jut eszedbe erről?

 

  • Igyunk csapvizet! Egy műanyag palack előállításához legalább 1,5 liter vízre van szükség, ráadásul a műanyag hulladékkal szennyezzük a környezetünket. Hallottál róla, hogy a műanyagok hogyan szennyezik a környezetünket?

 

  • Az élelmiszerek előállítása rendkívül vízigényes, igyekezzünk csak annyit vásárolni, amennyit el is fogyasztunk. Ugye Te is csak annyit veszel a tányérodra, amennyit meg is tudsz enni?

 

  • Vigyázzunk természeti környezetünkre, a Szigetközre, a Hanságra, a Rábaközre, a Bakonyra, és a Sokorói térségre. Te hol élsz? Hogyan vigyázol a környezetre?

 

  • Gyűjts csapadékvizet, tartalékold öntözésre! Nagyobb esők idején könnyen gyűjthetünk csapadékvizet, amivel öntözhetünk a szárazabb időszakokban.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Részvételi Szabályzat:

 

Részvételi szabályzat

A Pannon-Víz Zrt. 2020. évi Víz Világnap alkalmából kiírt Pályázatán csak a Pannon-Víz Zrt. fogyasztói és azok közeli hozzátartozói vehetnek részt, akik rajzpályázat esetében megfelelnek a pályázati kiírásban szereplő korcsoporti besorolásnak. A Víz-Világnapi séta kategóriában nincs korhatár.

A Pannon-Víz Zrt. munkavállalói, és azok közeli hozzátartozói, valamint a Pannon-Víz Zrt.-vel a pályázat ideje alatt fennálló megbízási jogviszonyban lévő szervezetek munkavállalói és azok közeli hozzátartozói csak a Víz-Világnapi séta kategóriájában vehetnek részt, a rajzpályázaton nem.

A beküldött pályaművek Társaságunk tulajdonába kerülnek, szabadon felhasználhatjuk azokat.

Az adatvédelmi szabályok szigorítása miatt kérjük az adatokat az alábbiak szerint szíveskedjenek megadni:  

Az iskolákból, intézményekből beküldött pályaművek hátoldalára csak egy jeligét és a beküldő pedagógus telefonszámát szíveskedjenek ráírni/ráragasztani. Őt fogjuk értesíteni díjazás esetén. „HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZATOT” csak a díjazott pályaművet készítő gyermek törvényes képviselőjétől fogunk kérni. Nyilatkozat nélkül a díjazott pályaművet a adatok nélkül fogjuk bemutatni. A „HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZATOT” mellékletben találják.

Az egyénileg bejküldött pályaművekhez minden esetben kérjük a kitöltött és aláírt „HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZATOT” mellékelni. Nyilatkozat nélkül a díjazott pályaművet adatok nélkül fogjuk bemutatni. A „HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZATOT” mellékletben találják.

A díjátadó ünnepségre Győrben, a Szabadhegyi Víztoronyban kerül sor, 2020. március 21-én szombaton 9.30-kor.
A díjátadásra későbbi időpontban kerül sor, az időpotot cikkünkben közzétesszük, a nyerteseket értesítjük

 

Kérdése van? Írjon e-mailt a kviz@pannon-viz.hu címre, szívesen adunk további felvilágosítást.

 

Rajzoljatok, fényképezzetek, pályázzatok és nyerjetek! 

 

 

 

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Hozzájáruló nyilatkozat

személyes adatok kezeléséhez, sokszorosításhoz, továbbításhoz

Alulírott ………………………………………………………, mint ………………………… …………………………………………….. nevű gyermek törvényes képviselője jelen nyilatkozat aláírásával hozzájárulok, hogy a következő adatokat a Pannon-Víz Zrt. az alábbi adatkezelési tájékoztatásban foglaltak szerint kezelje:

Pályázó neve:

Életkora/osztálya:

Törvényes képviselő neve:

Telefonszáma:

Postacíme:

Az adatkezelésre vonatkozó tájékoztatás:
adatkezelő: Pannon-Víz Zrt.
adatkezelés célja: rajzverseny szervezése
kezelt adatok köre: név, telefonszám, postai elérhetőség, a pályázó egyéb adatai, mint például iskolája, osztálya, az alkotása, életkora, törvényes képviselő hozzájárulással kapcsolatos adatai a 16. életévét be nem töltött pályázó esetén
adatkezelés jogalapja: az GDPR 6. cikk (1) a.) szerinti érintetti hozzájárulás
adattárolás határideje: az víz világnapi pályázattal érintett kommunikációs kampány zárulta
adattárolás módja: elektronikus és papíralapon

Alulírott, mint a kiskorú pályázó törvényes képviselője hozzájárulok, hogy gyermekem Pannon-Víz Zrt. által kiírt rajzpályázatra beadott munkáját, valamint a díjátadón készített felvételeket, kiállításon, kiadványban, közösségi oldalon, elektronikus vagy nyomtatott formában – a megjelenési felülettől függően az alkotó nevének, életkorának feltüntetése mellett – megjelentesse. Pályázó törvényes képviselőjeként határozatlan időtartamú, harmadik személynek átengedhető – a pályázathoz kapcsolódó esetleges nyereményeken kívüli egyéb külön díjazás nélküli – korlátozás nélküli felhasználási jogot biztosítok a Pannon-Víz Zrt. részére a pályamű vonatkozásában. Nyilatkozom továbbá, hogy hozzájárulok a díjátadás során kép, és hangfelvétel készítéséhez, és annak megjelentetéséhez.

Kelt: ……………………….., 2020. ………………………..

 

………..……..................................……………… 
              törvényes képviselő aláírása

 

 

 

 

 

 

A víz-világnapi pályázatok hirdetésével kapcsoaltban Facebook oldalunkon

játékra hívjuk Önöket, ahol pannon-vizes kulacsokat nyerhetnek!

Az első két kulacsot Szabó Zsuzsanna és Mészáros Nikoletta nyerte.

A harmadikat Ott-Szegő Henrietta,

a negyediket Szabó-Bedi Georgina, 

az ötödiket Magdolna Rojkó Tamásné nyerte. 

 

 

 

 

 

Pályázat