ÚJ HELYSZÍNEN VÁRJA FELHASZNÁLÓIT A PANNON-VÍZ ZRT. ÜGYFÉLSZOLGÁLATA!

Társaságunk Központi Ügyfélszolgálata új helyszínen nyitja meg kapuit, ahol Felhasználóink kellemesebb, komfortosabb környezetben intézhetik ezután ügyeiket.

 

A személyes ügyintézésre - Győr, Bartók Béla u. 10/c szám helyett - 2022. február 14-től Győr, Nagysándor József u. 31. szám alatt az ETO Park Élményközpont I. emeletén nyílik lehetőség. Ügyfeleinket továbbra is a megszokott nyitvatartási időben várjuk.

 

A bevásárlóközpont területén a parkolás ingyenes. Irodánkat - melyet mozgólépcsővel és lifttel is könnyen megközelíthetnek - az első emeleten az Okmányiroda és a Posta mellett találják.

 

Ezúton is szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a Központi Ügyfélszolgálati Irodánk költözése miatt a személyes ügyfélfogadás a Bartók Béla utcában 2022. február 10-11-én (csütörtök-péntek) szünetel. Kérjük, válasszák online bejelentési szolgáltatásainkat (weboldal, applikáció), vagy hívják telefonos ügyfélszolgálatunkat. Megértésüket és türelmüket ezúton is köszönjük!

 

Február 14-én látogassanak el ügyfélszolgálatunkra! Ezen a napon a nyitás és Valentin nap alkalmából ajándékokkal kedveskedünk Felhasználóinknak. Az új ügyfélszolgálati irodát átadja Dr. Dézsi Csaba András Győr város polgármestere, a megnyitó ünnepségen köszöntőt mond Rácz Attila, Társaságunk elnök-vezérigazgatója.

Pályázat