JUBILEUMI VÍZTORONY-LÁTOGATÁS

A víztorony-látogatásra regisztrálható létszám a nagy érdeklődésnek köszönhetően megtelt, nem tudunk több regisztrációt fogadni. A víztorony körüli egyéb programjaink regisztráció nélkül is látogathatóak.

______________________________

2024. június 1-én ismét megnyitja kapuit Győrben a szabadhegyi hegytetőn álló impozáns mérnöki alkotás, városunk ötödik víztornya.

 

Népszerű víztornyunk 2004 januártól kapcsolódott be a városi vízhálózatba és a József Attila úttól délre eső területek - Győrszabadhegy és Kismegyer városrészek- vízellátását segíti.

 

A környék legmagasabb pontján megépített 43 méter magas torony, 400 m3-es térfogatú víztartályával és az alsó részen elhelyezkedő 500 m3 térfogatú térszín alatti víztárolójával immáron két évtizede látja el a térséget friss, tiszta és egészséges ivóvízzel.

 

A torony működésének 20. évfordulóját ünnepelve ismét lehetőség nyílik bárki számára ellátogatni víztornyunkhoz és a 237 lépcsőfokot megmászva fentről megcsodálni a környéket.

 

Tiszta időben látni lehet a Vértes, a Kőris hegy, valamint a Pozsony környéki hegyeket, sőt Alsó-Ausztria legmagasabb hegycsúcsát, a Schneeberg-et is. Győr felé fordulva a város csodálatos panorámája tárul elénk, fentről látható többek között a Püspökvár, a Székesegyház, a Városháza, a Színház és a többi győri víztorony is.

 

A VÍZTORONY-LÁTOGATÁSON VALÓ RÉSZVÉTEL INGYENES, DE REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT!!!  

 

Kérjük, iratkozzon fel programunkra az alábbi linkre kattintva: https://forms.gle/zHeMsY5WHUqxNYPS8

 

Érdemes regisztrálni és részt venni rendezvényünkön, hiszen a helyszínen 9 és 16 óra között különféle programok, játékok is várják a látogatókat és a résztvevők között minden órában értékes ajándékcsomagot sorsolunk ki!

Pályázat