Gátőrfutás

 

 

 

 

V. ÉDUVIZIG GÁTŐRFUTÁS

2019. március 22. péntek 15.30 óra

Aranypart I., Bahnhof Győr - Lapos Tanszék előtti töltéskorona

Folytatva a 2015. évi országos kezdeményezést az Észak-dunántúli Vízügyi Igazgatóság ismét a gátra invitálja a futás kedvelőit. Szándékunk, hogy hivatásuk fontosságát elismerve tisztelegjünk a gátőrök előtt, akik természetes vizeink és vízkincsünk legjobb ismerői. Az árvizek elleni védekezésben ugyanis a tevékenységük semmivel sem helyettesíthető. A legmodernebb technikai kommunikációs eszközök csak az emberi tudással a szakmai tapasztalatokkal együtt lehetnek hatékonyak a vízkormányozási feladatok ellátásában és különösen árvíz idején a védekezésben.

A Víz Világnapján menjünk a gátakra, ismerkedjünk meg a töltések világával, és egy kis fizikai erőpróbával – egy rövid futóversennyel – kóstoljunk bele a gátőrök fáradságos munkájába.

A NEVEZÉS DÍJMENTES DE REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT:

A részvételhez előzetes regisztráció szükséges (NÉV, SZÜLETÉSI IDŐ, VÁLASZTOTT KATEGÓRIA megjelölésével) az alábbi e-mail címen: gatorfutas@eduvizig.hu.

Nevezési határidő: március 20. szerda délután 14.00 óra, illetve a futás napján még 14.30-tól a helyszínen lehet megtenni.

Regisztráció, rajt: Bahnhof Győr Lapos Tanszék előtti töltéskorona

Versenykategóriák:

Gyermek (14 é alatt) 2 km

 Felnőt nő2 km

 Felnőt nő10 km

 Felnőt féfi 2 km

 Felnőt féfi 10 km

Díak:

A kategóiá elsőhelyezettje (gyermek, nő féfi) serleget, a töbi dobogó pedig oklevelet kap.

A verseny utá minden kedves réztvevő vendéü láunk egy babgulyára.

Felelősé: A nevezésel a réztvevő tudomául veszik, hogy a futóerseny aszfaltozott tötékoroná, illetve terepen zajlik. Bámely réztvevőfelkézüetlensééő, hanyagsááó, könyelműééő számazóbalesetekét, káokét a rendező nem tartoznak felelőségel.

A jelentkező a sajá felelőséüre indulnak a versenyen.

Bőebb információ az Észak-dunántúli Vízügyi Igazgatóságon kérhető(Tel: 30/217-2498 e-mail: pr@eduvizig.hu).