Búcsúzik a Honvédelmi Irányító Törzs

A koronavírus járvány miatti veszélyhelyzet kihirdetése után a PANNON-VÍZ Zrt. első körben került be az ország működése szempontjából létfontosságú 140 legfontosabb vállalat közé.

Március 19-én reggel a Pannon-Víz Országút utcai központjában is megjelent Honvédelmi Irányító Törzs háromfős csapata, két honvéd őrnagy és egy tűzoltó hadnagy személyében.

Tőke László, a Pannon-Víz Zrt. elnök vezérigazgatója szerint az első pillanattól példás összhang és segítőkészség jellemezte a közös munkát. „Segítettek bennünket abban, hogy a kormányzat és Társaságunk közt közvetlen kapcsolat alakuljon ki, gyorsult az információ áramlás, hatékonyan hozzájárultak a pandémiás krízis kezeléséhez.

Elősegítették Társaságunk biztonságos, zavartalan működését. Velük együtt alkottuk meg azokat a szabályokat és protokollokat, melyeket sikerrel alkalmaztunk a folyamatos szolgáltatás biztosítása, ügyfeleink és dolgozóink egészségének megőrzése, végső soron pedig a járvány cégünkre gyakorolt káros hatásának csökkentése érdekében.

Az eredményes munkánkat igazolja, hogy Társaságunk minden dolgozóján elvégeztettük a korona vírus tesztet és egyetlen megerősített fertőzöttet sem találtunk.

A veszélyhelyzet megszűnését követően a HIT megbízatását a honvédelmi miniszter visszavonta. A PANNON-VÍZ Zrt. -nél szolgálatot teljesítő háromfős csapat a napokban jött vissza értékelni a közös munkát és elbúcsúzni. A találkozón köszönetet mondtunk a Honvédelmi Irányító Törzs tagjainak az érdekünkben kifejtett értékes és fontos munkájukért.

A HIT mellett dicséret illeti a PANNON-VÍZ Zrt. összes dolgozóját is, hiszen a rendkívüli helyzetben rendkívüli feladatot jelentett nap, mint nap a közel 300 ezer fogyasztó egészséges ivóvízzel való ellátása és a szennyvíz elvezetése. A járvány idején különösen fontos volt, hogy mindenhol rendelkezésre álljon a kézmosáshoz, fertőtlenítéshez szükséges friss ivóvíz és rendben működjön a szennyvízelvezetés.

Fogyasztóinknak és ügyfeleinknek is köszönjük, hogy a személyes találkozások helyett egyre többen választották az elektronikus ügyintést és a számítógépes utalásokat. A most elsajátított gyakorlatok sikerrel alkalmazhatók később is.

A veszélyhelyzet megszűnt, de továbbra is vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra! 

 

 

 

 

Pályázat