Szeretnél egy markolót Mikulásra? Rajzolj nekünk egyet!

Szeretnél egy markolót Mikulásra?
Rajzolj nekünk egyet, és megnyerheted a képen látható Duplo építő játékot!

A napokban állt szolgálatba a Pannon-Víz Zrt. Győri Üzemmérnökségén a Társaság legújabb árokásó-rakodó munkagépe, egy gumikerekes, 100 lóerős, Caterpillar markoló.

Munkatársaim szinte gyermeki örömmel és kíváncsisággal ismerkedtek az új géppel. Szeretnénk ez az érzést megosztani, ezért mikulásra felajánlunk egy építő játékot, hasonló munkagéppel -  tudtuk meg Lipovics Jánostól, a Pannon-Víz Zrt Győri Üzemmérnökség vezetőjétől.

Az új gép egyébként Győrben és környékén, a csatorna hibaelhárításokon fog dolgozni. Két hasonló típusú CAT markoló már dolgozik az ivóvíz ágazatunkon, de a mostani több dologban felülmúlja azokat. Korszerű klimatizált fülkével, automata váltóval, aszfalt-, beton törésére alkalmas törőfejjel, több méretű mélyásó kanállal rendelkezik a közel tíztonnás monstrum.

Játékunkkal elsősorban az óvodás, alsó tagozatos gyermekek részvételére számítunk. A pályaműnek nem kell hasonlítania egy valódi munkagépre.

Szeretnénk, ha a pályázaton részt vevő gyermekek közül minél többen kedvet kapnának hasonló korszerű és modern eszközökkel felnőttként is dolgozni.
Az építőjáték pontosan azokat a tulajdonságokat, a finom motoros mozgást, a kreativitást és a kombinatív készségeket fejleszti, melyek most annyira értékesek a munkaerő piacon.  

A markolóról készült rajzokat a Pannon-Víz Zrt ügyfélszolgálataira várjuk.
Lehetőség van a rajzról készült fénykép beküldésére is, a kviz@pannon-viz.hu címre, max. 2 Mb méretben.
Beérkezési határidő: december 5. csütörtök 12 óra.   

Képünkön Lipovics János Győri üzemmérnökség-vezető adja át a gépet Kovács Béla gépkezelő részére.