Győri ügyfélszolgálatunk augusztus 19-én zárva van

Aktuális | 2019. augusztus 19. 07:01

Az augusztus 20-i hosszú hétvége munkanap áthelyezései miatt ügyfélszolgálataink augusztus 19-én hétfőn zárva tartanak. Ezt a munkanapot augusztus 10-én szombaton dolgoztuk le. Munkatársaink augusztus 21-én a szokásos nyitvatartás szerint várják Önöket.  Köszönjük megrértésüket.

SZANY - iszap kiszállítás

Aktuális | 2019. augusztus 05. 21:56

SZANY térségében trágyaszagra számíthatnak. Augusztus 5-15 közti időszakban fogják a szennyvíztelepen képződött szennyvíziszapot kiszállítani a környező termőföldekre. Az iszapot a lehető leggyorsabban be fogják szántani. 

SZÁRFÖLD - főnyomócsövet cserélünk

Aktuális | 2019. július 02. 17:09

Nagyszabású felújítás zajlik a Fő utca és a Vasút utca térségében. Közel 1000 méter hosszban fogjuk kicserélni az itt húzódó 150 mm átmérőjű ivóvíz főnyomócsövet. Ez a vezeték a nyolcvanas években épült, a PVC nyomócsövek nem bizonyultak jó választásnak. A csőszálak feszülése miatt mára egyre többször fordult elő a csövek hosszirányú repedése.

GYŐR-MÉNFŐCSANAK - Malom utca

Aktuális | 2019. június 11. 17:33

Nagyszabású vízvezeték felújítás kezdődött a héten a ménfőcsanaki Malom utcában. A szakemberek kicserélik az itt húzódó ivóvíz főnyomó vezetéket, korszerű KPE műanyag cső kerül majd az azbeszt cement vezeték helyére. A környéken megváltozott a forgalmi rend, nem mindig lehet a megszokott helyen parkolni. Csúcsforgalomban torlódásra lehet számítani, aki teheti, válasszon más útvonalat.

Vízminőség - vízkeménység

Aktuális | 2019. június 05. 10:07

Kávéfőzőt, vasalót, vagy mosogatógépet vásárolt? Cikkünkből megtudhatja, hogy az Ön lakóhelyén milyen kemény a víz. Itt találja részletes vízminőségi adatainkat, településenként. 

CSORNA - Pozsonyi út

Aktuális | 2019. május 30. 16:48

Nagyszabású építkezés, előbb csőfektetés, majd útfelújítás kezdődik a napokban Csornán, a Pozsonyi utcában. Elsőként a szakemberek kicserélik az ivóvíz gerinc vezetéket és a vízbekötéseket. Összesen 500 méter azbesztcement vízvezeték és a hozzá tartozó 40 db horganyzott acél vízbekötés cseréjéről lesz szó 

Eldugult a víznyelő? - VIDEO

Aktuális | 2019. május 30. 10:05

Munkatársaink folyamatosan ellenőrzik a víznyelőket. Arra kérjük az ingatlanok tulajdonosait és a területek kezelőit, hagyják szabadon a víznyelőket. Ha eldugult víznyelővel találkoznak: bejelethetik a 06 80 20 40 86-os zöld számon.

Országos Laboratóriumi Értekezlet

Aktuális | 2019. május 17. 13:47

Az ETO Park Hotelben tartott konferencián az ágazat laboratóriumait érintő szakmai kérdésekről hallhattunk előadásokat. A vízműves laboratóriumokban dolgozók évről évre megosztják tapasztalataikat, beszámolnak a legújabb kutatási eredményekről, munkamódszerekről. 

RÁBAPATONA - víztorony felújítás

Aktuális | 2019. július 19. 15:24

Szakembereink befejezték a víztorony felújítását,  ezután kitisztították a község vízvezeték hálózatát.  Köszönjük türelmüket!

Új laboratóriumi épület a Pannon-Víznél - VIDEO

Aktuális | 2019. május 21. 15:55

Zöldmezős fejlesztés eredményeképpen, új vízminőségvizsgáló laboratórium kezdi meg működését a Pannon-Víznél. Évente mintegy 8-9 ezer vízminta 70-80 ezer vizsgálata történik meg a korszerű laborban - mondta a létesítmény átadásán Tőke László elnök-vezérigazgató. 

CSORNA - vízmérőcserék

Aktuális | 2019. augusztus 10. 08:12

A keleti városrész irányából haladva megkezdtük az aknás vízmérők cseréjét.  Egyenruhában, pannon-vizes gépkocsival fognak érkezni. A vízmérő csere rövid idő alatt elvégezhető. Így aki beengedi szerelőinket és van pár perc ideje, nála azonnal elvégzik a cserét. Az akcióban résztvevő mérők cseréje ingyenes.

NYALKA - nem jött be a trükk

Aktuális | 2019. július 19. 17:56

Nem jött be a trükk! Vízórát akartak cserélni ötvenezer forintért Nyalkán! Ismeretlenek telefonon próbálták rávenni egy nyalkai fogyasztónkat arra, hogy ötvenezer forintért kicserélhessék vízóráját. Kérjük legyenek óvatosak! Társaságunk a bekötési vízmérőket/fővízmérőket/ ingyen cseréli, ezért nem kérhet pénzt senki...

Friss víz a hőségben

Aktuális | 2019. június 13. 10:58

Győrben a Dunakapu téren, a Baross úton és a Megyeháza téren, valamint Csorna és Kapuvár központjában párakapuk alatt frissülhetnek fel az arra járók. A megyeszékhelyen a legfrissebb vízfogyasztási adat 2019 június 12-i, 44 456 m3. Valószínű június 13-án ezt is túl fogjuk lépni 

Hasznos tanácsok hőség idejére

Aktuális | 2019. június 11. 10:27

Hogyan tudjuk minél könnyebben átvészelni a kánikulát. A legfontosabb: fogyasszunk több folyadékot, ha lehet minél több vizet és zuhanyozzunk többször!

KÓNY - folytatódik a vízhálózat öblítés

Aktuális | 2019. május 31. 15:57

2019. június 3-tól Kónyban érdemes lesz ivóvizet tartalékolni. Vízhálózat tisztítás miatt elszíneződött ivóvízzel találkozhatnak. Ingadozhat a víznyomás és átmeneti vízhiány is előfordulhat. A mosást célszerű lesz a délutáni, esti órákra ütemezni. 

Előzzük meg az elöntéseket!

Aktuális | 2019. május 30. 15:46

Kérjük, ne vezessen csapadékvizet a szennyvízelvezető csatornába! Záporoknál ez a mélyebb fekvésű területek elöntéséhez vezet, fel fog törni az utcára a csatorna tartalma! Tipikusan olyan családi házas beépítésű körzetekről van szó, ahol az év 360 napján szinte semmi gond sincs a szennyvízelvezető rendszerrel. Egy kiadós esőnél, zápornál viszont azonnal túlterheltté válik a rendszer.

ÉCS - TÉT -GYARMAT - köszönjük türelmüket!

Aktuális | 2019. július 31. 08:14

Rendben lezajléott az iszap kiszállítás Écs és Tét szennyvízteleprő. Köszönjük a lakosság türeelmét, megértését! Az iszapban lévő tápanyagok a mezőgazdasági területen hasznosulnak tovább. 

CSORNA - FARÁD -DÖR - vízhálózat öblítés - FELFÜGGESZTVE

Aktuális | 2019. április 06. 14:31

Műszaki okok miatt felfüggeszttük a Csorna - Farád - Dör térségére tervezett vízvezeték öblítésünket. Május második felében sem várható a munka folytatása. Az öblítésre a vezetékekben leülepedett vas és mangán vegyületek eltávolítása miatt lett volna szükség. Az eddig elvégzett munkákkal a vízminőség biztonságosan fenntartható. Köszönjük megértésüket! 

GYŐR - víziközmű felújítások 2019. májusban

Aktuális | 2019. május 30. 16:20

Malom út, Külső Bácsai út, Szigethy Attila út, Pusztaszeri út, Lehetl utca, Hűtőházi út - cikkünkben a májusban végzett felújításokról olvashat. Kérdése van? Írjon nekünk, ígérjük, rövid időn belűl válaszolunk! 

Rangos szakmai elismerés: Bognár Lajos Víz Világnapi Emlékéremmel tüntették ki

Aktuális | 2019. március 26. 17:59

Rangos országos kitüntetést, a Magyar Víziközmű Szövetség Víz Világnapi Emlékérmét kapta Bognár Lajos, a Pannon-Víz Zrt. Kapuvári Üzemmérnökségének vezető szerelője. Többször részt vett a MAVÍZ szerelőversenyein, a 2012-es versenyen Ő volt a Pannon-Víz győztes csapatának kapitánya.