Hibaelhárítások és karbantartások

Aktuális | 2015. november 30. 17:02

2015. november 30. # GYŐR, Puskás Tivadar u. 35.: vízbekötés # GYŐR József A. u. 14.: vízbekötés # GYŐR, SZigethy A. u. 14.: vízbekötés # GYŐR, Tárogató u.: tűzcsap javítás # GYŐR, Bartók B. u. 8.: vízhhálózat öblítés # FARÁD, Zalka Máté /Szt Istán u.: csőtörés javítás # PANNONHALMA, RAVAZD, PÁZMÁND magasabb fekvésű ingatlanjain időszakosan nyomáscsökkenés várható # GYŐR, Ifjúság krt. 107.: csatorna javítás #  GYŐR, Bercsényi liget: rekonstrukció # GYŐRÚJBARÁT, Óvoda u. és Mátyás körút: nyomásfokozó rekonstrukció # CSORNA, Kossuth u. és Köztársaság u.: víziközmű rekonstrukció # CSORNA: vízhálózat öblítés # cikkünkből megtudhatják, hogy hol dolgozunk előre tervezhető javításokon, karbantartásokon.

 

Állásajánlat: vízvezeték szerelő, nehézgép kezelő

Aktuális | 2015. november 19. 16:22

Víziközmű hibaelhártási feladatokra keresünk vízvezeték szerelőt győri munkahelyre továbbá nehézgép kezelő jelentkezését várjuk kapuvári munkahelyre. Az álláshirdetéseket itt olvashatják >>  

Vízvezetékek téli felkészítése

Aktuális | 2015. október 27. 16:11

Aki gondosan felkészült a télre, azt nem érheti meglepetés tavasszal. Az egyik legfontosabb tennivaló a belső vízhálózat, a vízmérő és a vízmérőakna gondos felkészítése. Olvassák el jótanácsainkat!

A Hauzer örökség

Aktuális | 2015. november 04. 10:35

Kedves és illusztris vendégeink voltak a napokban: a Győri Vízvezetéki Rt. egyik alapító tagjának, Hauzer Györgynek a leszármazottai, Szalai Tiborné és családja. Örömmel értesültek róla, hogy a Pannon-Víz nél láthatják a dédapa egyik remekművét... 

Legyen egy úttal kevesebb! Használja kényelmes fizetési módjainkat!

Aktuális | 2015. november 05. 10:26

Az ország összes Tesco áruházában felállított csekkpont terminál segítségével gyorsan és egyszerűen kiegyenlítheti víz és csatornadíj számláját. Vigye magával csekkjét, amit könnyedén befizethet vásárlása során.

e-számla = a legjobb megoldás

Aktuális | 2015. szeptember 29. 16:05

Ha már fizetni kell, tegye meg a legegyszerűbben! Kényelmes, biztonságos és ingyenes! A Pannon-víz Zrt. megkezdte e-számla szolgáltatását lakossági ügyfeleinek,
mellyel gyorsan, biztonságosan kaphatják meg számlájukat és kényelmesen egyenlíthetik ki számlatartozásukat.

Ne dőljön be a házalóknak!

Aktuális | 2015. szeptember 15. 15:42

A győri vezetékes víz minőségét megkérdőjelező telefonhívásokról számolt be a napokban egyre több fogyasztók. A víztisztító berendezéseket forgalmazó kft-k gyakori módszere, hogy a csapvízről valótlanságokat állítanak...

Névváltozás a Pannon-Víznél

Aktuális | 2015. június 24. 13:59

A társaság új hivatalos neve: PANNON-VÍZ Regionális Önkormányzati Víziközmű-szolgáltató Zártkörűen működő Részvénytársaság. A rövidített név változatlanul Pannon-Víz Zrt., a társaság logója is változatlan marad.  

Folyamatosan ellenőrzött az ivóvíz minősége

Aktuális | 2015. június 05. 10:37

A közelmúltban Győr egyik nagy iparvállalatánál történt átmeneti vízszennyezés kapcsán szeretnénk értesíteni fogyasztóinkat, hogy a PANNON-VÍZ Zrt. szolgáltatási területén a vezetékes ivóvíz folyamatosan ellenőrzött, minősége minden tekintetben megfelel az ivóvízzel szemben támasztott követelményeknek.

Mit tegyünk, ha eldugult a víznyelő - VIDEO

Aktuális | 2015. október 15. 10:05

Arra kérjük az ingatlanok kezelőit, tulajdonosait, hagyják szabadon a víznyelőket! Munkatársaink folyamatos ügyeletet tartanak, a víznyelő dugulásokra rövid időn belűl tudunk ügyeletes csatornatisztító gépkocsit küldeni..

Győr-Ménfőcsanak, Győr-Gyirmót és Koroncó - vízvezeték öblítés

Aktuális | 2015. november 27. 07:53

Köszönjük türelmüket, Győr-Ménfőcsanak, Győr-Gyirmót és Koroncó területén november 25-én szerdán és 26-án csütörtökön az esti és az éjszakai órákban elvégeztük a vízvezetékek öblítését.

Kisbajcson mindenki nyert

Aktuális | 2015. november 17. 11:19

Nyolc győri és Győr környéki iskolából érkeztek a csapatok a Kisbajcsra, a Vörösmarty Mihály általános Iskolába, hogy környezetvédelmi és természetismereti vetélkedőn mérjék össze tudásukat. 

Vízhálózat öblítés Csornán

Aktuális | 2015. november 16. 15:12

Munkatársaink az éjszakai órákban öblítik az utcai vízvezetékeket, hogy minél kisebb kellemetlenséget okozzanak. Átmeneti vízhiányra, nyomáscsökkenésre  vízelszíneződésre  főleg az éjszakai és a kora hajnali órákban lehet számítani, de időnként a nappali órákban is találkozhatnak vízelszíneződéssel.

Változások a mellékvízmérőknél

Aktuális | 2015. október 10. 09:43

A legtöbb fogyasztót a vízórák hitelesítésével kapcsolatos törvény érinti, mert a törvény azokra a fogyasztókra vonatkozik, akik mellékvízmérővel rendelkeznek.  Ha lejárt ezek hitelesítési ideje, azt a fogyasztónak kell újra hitelesíteni...

Sokan és sokkal tartoznak a vízműnek

Aktuális | 2015. november 02. 16:12

Személyesen vagy ajánlott levélben keressük fel a harminc napon túl nem fizető fogyasztókat akiknek öt nap áll a rendelkezésükre, hogy felkeressék cégünket, tartozásukat rendezzék vagy részletfizetést kérjenek. A továbbra sem fizető családi házas lakossági fogyasztóknál fizikailag megszüntetik a vízbekötést, lekötik őket a vízhálózatról. 

Köszönjük türelmüket - befejeztük a szennyvíziszap szállítást Écs és Bana térségében

Aktuális | 2015. szeptember 21. 10:59

A megújult szennyvíztisztítási technológiának köszönhetően az eddigiekél jóval kisebb szaghatással járt az iszap kiszállítás. A munkálatokat az illetékes hatóság is ellenőrizte - muindent rendben találtak. 

Vízmérő leolvasás

Aktuális | 2014. július 14. 15:05

Nemrég a rendőrséggel közösen kampányt indított a vízmű, szeretnénk elérni, hogy minél kevesebben váljanak a csalók áldozatává. Cikkünkben letölthető a "Mérőórát jöttünk leolvasni" című tájékoztató. 

Felújítás a Marcalvárosi Víztoronyban

Aktuális | 2015. június 23. 12:19

A hatalmas, négyezer köbméteres tartályba egy műanyag ajtón keresztül juthattunk be. A torony törzshöz erősített függő járdán keresztül járható körbe a belső tér, alattunk tízméteres mélység. A legkisebb zaj is hatalmas visszhanggot ad...

A térszint alatti helyiségek elöntése megelőzhető!

Aktuális | 2015. május 02. 17:28

Visszafolyik a szennyviz? Nem tudja használni a pincéjét a kiömlő víz miatt? A legbiztonságosabb, ha a pincében keletkező szennyvizét egy átemelő szivattyúval emeli be a rendszerbe. A visszacsapó szelep nem nyújt teljeskörű védelmet...

Csőfektetés Győrben, 1958-ban

Aktuális | 2015. május 13. 09:53

Sikerült megszereznünk egy régóta elfeledett fényképalbumot az ötvenes évek vízműves munkáiról. A precízen összeválogatott képeken a háború utáni közmű helyreállítások, kútfúrások, árokásások, csőfektetések, építkezések- köztük a győri gőzfürdő építése látható