Nyúl - csatornafedél cserék a Kossuth Lajos utcában

Aktuális | 2015. március 30. 17:32

Nyúl belterületén 82. sz. főútvonalon két helyszínen csatornafedlap cserék miatt útszűkületre számítsanak április 3-án péntekig. Az okozott kellemetlenségekért a közlekedők türelmét és megértését kérjük.  

 

Győr, Bécsikapu tér - sávlezárás

Aktuális | 2015. március 23. 08:45

Április első hetében is tart a sávlezárás a Rába kettős híd Bécsikapu tér felőli hídfőjénél. A híd tartószerkezetében lévő ivóvíz főnyomóvezetéket 25 méteres szakaszon kell kicserélni. Aki teheti, válasszon más útvonalat, az arra közlekedők szíves türelmét és megértését kérjük! 

Győr - a város legnagyobb földalatti szennyvízátemelője épül

Aktuális | 2015. március 13. 07:14

A kilenc méteres Petőfi téri aknából 110 métert fúrnak a Rába utca felé, majd három méter mélyen átfúrnak a körforgalom alatt. Ha üzembeáll a hatalmas átemelő, csökkenni fog a belvárosi csatornák terhelése 

Hogyan szüntethető meg az épületen belűli csatornabüz?

Aktuális | 2015. január 29. 09:05

Ha a  fürdőszobában, mellékhelységekben vagy a lépcsőházban penetráns szag terjeng, az ingatlan tulajdonosa joggal gondolhat arra, hogy valami a szennyvízelvezető rendszer körül hibádzik. Igaza is van!

Győr - Munkás utcai rekonstrukció

Aktuális | 2015. március 11. 07:36

Nagyszabású felújítási munka folyik a Győr-Gyárvárosban a Munkás utcában. A szakemberek a Kölcsey utcától kezdve kicserélik az utcai víz és szennyvíz vezetékeket. A csatornaszolgáltatás folyamatos lesz, a vízelzárásokról mindenkit előzetesen értesítenek. A környéken az építkezés idején átmenetileg ingadozhat a víznyomás és  elszíneződhet az ivóvíz. 

Útsüllyedés okoz károkat a győri Árpád úton

Aktuális | 2015. január 28. 16:00

Az Árpád uti csatorna akna szerkezete még ép, de célszerű lesz minél hamarabb kijavítatni a szakszerűtlen helyreállítást, mielőtt még az akna is tönkremegy...

Vízműves nap Szanyban

Aktuális | 2015. január 21. 16:21

A szanyi negyedikesek múlt héten a helyi szennyvíztisztítóban voltak üzemlátogatáson, ma délelőtt pedig a környezetismeret órán vizes előadást láthattak. 

Sikerüllt helyreállítani a vízszolgáltatást BÖRCS településen

Aktuális | 2015. március 21. 14:35

Délután három órára sikerült helyreállítani Börcsön a vízszolgáltatást, délelőtt egy fémhulladékot begyűjtő társaság munkagépe rongálta meg a települést ellátó  ivóvíz vezetéket. 

Védekezzünk a fagykárok ellen! VIDEO

Aktuális | 2015. március 02. 08:09

Március elején újabb hideghullám várható,  a nappali felmelegedés mellett éjszaka kemény hidegekre is számíthatunk. Egy fedetlen vízmérőakna, egy nyitvafelejtett pinceablak nagy gondot okozhat!

Környezetbarát tippek az ünnepek utáni nagytakarításhoz

Aktuális | 2014. december 08. 14:47

Takarítani nemcsak környezetkárosító vegyszerekkel, hanem természetes, környezetbarát háztartási szerekkel is lehet. Cikkünkben néhány környezetbarát tippet szeretnénk adni az ünnep előtti nagytakarításhoz..

Vízhálózati hibaelhárítások és karbantartások

Aktuális | 2015. március 26. 06:35

Cikkünkből megtudhatják, hogy hol dolgozunk előre tervezhető hibaelhárításon, karbantartáson.

Víz Világnapi pályázatok 2015 EREDMÉNYHIRDETÉS

Aktuális | 2015. március 20. 06:30

Nézzék meg a nyertes rajzokat és az ünnepség képeit!

Győr -csőcsere a Teleki utcában - VIDEO

Aktuális | 2015. február 17. 10:58

Február közepétől öt héten át vízvezeték rekonstrukciót végzünk a győri Teleki utcában. Szakembereink a Rákóczi utcai csomóponttól kezdődően a Kisfaludy utca felé haladva kicserélik az ivóvíz gerincvezetéket és a vízbekötéseket. A vízelzárásokról előzetesen tájékoztatjuk fogyasztóinkat.

Vízvezeték öblítés Csorna-Farád-Dör térségében

Aktuális | 2015. március 11. 16:04

Értesítjük Csorna város, Farád és Dör község Tisztelt Fogyasztóit, hogy március közepétől az éjszakai órákban átmeneti nyomásingadozásra és vízelszíneződésre számíthatnak. A vízvezetékek tavaszi öblítése várhatóan egy hónapig tart. 

A térszint alatti helyiségek elöntése megelőzhető!

Aktuális | 2015. február 23. 17:28

Visszafolyik a szennyviz? Nem tudja használni a pincét a kiömlő szennyvíz miatt? Visszacsapó-szelep beépítésével a probléma megelőzhető!

Téli szökőkút Győrben, a Mécs László utcában

Aktuális | 2015. január 28. 15:50

Egy meghibásodott tűzcsap miatt tört fel a víz szerdán délben Győr-Marcalvárosban a Mécs László utcában.  A 80 mm átmérőjű tűzcsapon kb. 40 m3 víz folyt ki. A pannon-vizes szerelőknek rövid idő alatt sikerült megszűntetni a vízfolyást. 

Csalók Kapuváron - nem jött be a trükk!

Aktuális | 2015. január 08. 16:04

A fedőtörténet szerint, ha a víznyomás megfelelőnek ítéltetett volna, a fiatalemberek bizonyos összeget visszautaltak volna. Persze az egész csak arra volt jó, hogy bejuthassanalk az idegen lakásokba...fut coins fifa coins fut coins fut coins fifa coins fifa coins

Csatornatisztítás Mecséren

Aktuális | 2015. február 17. 11:43

Február közepétől MECSÉR község teljes területén csatornatisztítást végzünk. Arra kérjük az itt lakókat, hogy a tisztítónyílások fedelét szíveskedjenek levenni és lehetőség szerint a wc fedelét tartsák lehajtva.

Programok ovisoknak!

Aktuális | 2014. április 25. 13:25

Már az apróságokat is egyre inkább érdekli a környezetvédelem és a vizek világa. Óvodás programunkban a gyerekek egy viziközmű terepasztalon játékos formában megismerkedhetik, hogyan jut el az ivóvíz a vízcsapokba és hogyan folyik el a szennyvíz...

Egyre többen használják mobiltelefon alkalmazásunkat

Aktuális | 2014. szeptember 15. 12:01

Kényelmesen, otthonról intézheti ügyeit okoskészülékéről ingyenes ügyfélszolgálati mobil alkalmazásunkkal! Töltse le Ön is!