Ménfőcsanak és Gyirmót térségében vízhálózat öblítés miatt elszíneződhet az ivóvíz

Aktuális | 2015. május 19. 16:44

Értesítjük Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy 2015. május 21-én csütörtökön reggel 8 órától május 22-én pénteken 18 óráig átmenetileg elszíneződhet az ivóvíz Győr-Gyirmót és Győr-Ménfőcsanak területén. A Pannon-Víz Zrt. szakemberei a szokásos éves karbantartási munka keretében, a nyári csúcsfogyasztásra készítik fel a vízellátó rendszert, emiatt öblítik a vízvezetékeket. Az okozott kellemetlenségekért Fogyasztóink szíves türelmét és megértését kérjük!

Mit tegyünk, ha eldugult a víznyelő - VIDEO

Aktuális | 2014. december 01. 10:25

Arra kérjük az ingatlanok kezelőit, tulajdonosait, hagyják szabadon a víznyelőket! Munkatársaink folyamatos ügyeletet tartanak, a víznyelő dugulásokra rövid időn belűl tudunk ügyeletes csatornatisztító gépkocsit küldeni..

Országos Laboratóriumi értekezlet Értekezlet

Aktuális | 2015. május 12. 13:47

Az ETO Park Hotelben tartott konferencián az ágazat laboratóriumait érintő szakmai kérdésekről hallhattunk előadásokat. A vízműves laboratóriumokban dolgozók évről évre megosztják tapasztalataikat, beszámolnak a legújabb kutatási eredményekről, munkamódszerekről. 

KÖZGYŰLÉS 2015. április 23.

Aktuális | 2015. április 23. 14:33

A 2014-es gazdasági év lezárását jelentő mérlegelfogadó közgyűlésen a tulajdonos önkormányzatok képviselői a cég nevének változásáról is döntöttek. Az új név Pannon-Víz Regionális Önkormányzati Viziközmű-szolgáltató Zártkörűen működő Részvénytársaság.

Vizes bemutató Ménfőcsanakon

Aktuális | 2015. május 06. 17:25

Szerda délelőtt a győr-ménfőcsanaki Petőfi Sándor Általános Iskola alsó tagozatosainak tartottunk vizes bemutatót. A gyerekek megismerheték, hogyan jut el a víz a vízcsapokba és azt is, hogyan folyik el a szennyvíz. 

Magyar Hidrológiai Társaság - előadói ülés a Kapuvári Szennyvíztisztítóban

Aktuális | 2015. május 05. 20:01

2015. május 5-én kedden délután a Magyar Hidrológiai Társaság Győri Területi Szervezete a Kapuvári Szennyvíztisztítóban tartott előadói ülést. Elsőként Csongrádi Zoltán, a Pannon-Víz Zrt. műszaki igazgatója ismertette a viziközmű üzemeltetést érintő legfontosabb kérdéseket... 

Akikre büszkék vagyunk: Herczegh Ferenc

Aktuális | 2015. április 02. 14:32

A Magyar Víziközmű Szövetség Víz Világnapi Emlékéremmel azon vízműves kollégákat ismerik el, akik a közműves víz- és csatornaszolgáltatásban évtizedeken keresztül kiemelkedő szellemi tevékenységet, illetve különösen hatékony munkát végeztek.

Győr - a város legnagyobb földalatti szennyvízátemelője épül

Aktuális | 2015. március 13. 07:14

A kilenc méteres Petőfi téri aknából 110 métert fúrnak a Rába utca felé, majd három méter mélyen átfúrnak a körforgalom alatt. Ha üzembeáll a hatalmas átemelő, csökkenni fog a belvárosi csatornák terhelése 

Győr - Munkás utcai rekonstrukció

Aktuális | 2015. március 11. 07:36

Nagyszabású felújítási munka folyik a Győr-Gyárvárosban a Munkás utcában. A szakemberek a Kölcsey utcától kezdve kicserélik az utcai víz és szennyvíz vezetékeket. A csatornaszolgáltatás folyamatos lesz, a vízelzárásokról mindenkit előzetesen értesítenek. A környéken az építkezés idején átmenetileg ingadozhat a víznyomás és  elszíneződhet az ivóvíz. 

Útsüllyedés okoz károkat a győri Árpád úton

Aktuális | 2015. január 28. 16:00

Az Árpád uti csatorna akna szerkezete még ép, de célszerű lesz minél hamarabb kijavítatni a szakszerűtlen helyreállítást, mielőtt még az akna is tönkremegy...

Kapuvár - megújul a Vargyas utcai vízvezeték

Aktuális | 2015. május 21. 16:18

Az útfelújítás előtt új 150 mm átmérőjű műanyag csővezeték épül a  Vargyas utcában. Várhatóan június első hetében egyenként kötjük át az ingatlanokat az új vezetékre- tudtuk meg Varga Ferenctől, a Pannon-Víz Kapuvári Üzemmérnökségvezető helyettesétől. 

Hibaelhárítások és karbantartások

Aktuális | 2015. május 21. 07:11

Tűzcsap ellenőrzések Ikrényben és Abdán, viziközmű rekonstrukció Kapuváron a Vargyas utcában továbbá Győrben a Kossuth, Munkás és Rónay Jácint utcákban, csatorna fedlap cserék a József Attila, Hédervári, Baross úton és a Szent Imre úton... Cikkünkből megtudhatják, hogy hol dolgozunk előre tervezhető hibaelhárításon, karbantartáson.

Csőfektetés Győrben, 1958-ban

Aktuális | 2015. május 13. 09:53

Sikerült megszereznünk egy régóta elfeledett fényképalbumot az ötvenes évek vízműves munkáiról. A precízen összeválogatott képeken a háború utáni közmű helyreállítások, kútfúrások, árokásások, csőfektetések, építkezések- köztük a győri gőzfürdő építése látható  

Mire érdemes figyelni a nagy záporok előtt?

Aktuális | 2015. május 14. 08:45

Idén, eddig szerencsére jóval kevesebb felhőszkadással volt dolgunk, mint az előző években. A szeszélyes tavaszi időjárás azonban tartogat meglepetéseket. Cikkönkből megtudhatják, mire érdemes figyelni ilyenkor...

Újra itt vannak a trükkös csatornatisztítók!

Aktuális | 2015. április 27. 15:56

„Csókolom, az angolvécé és az akna közti csatornát jöttünk megtisztítani, a főnökkel meg van beszélve, ide lesz szíves bélyegezni...” Szerencsére a belvárosi kávézó főpincére már hallott efféle „lehúzásokról” így azonnal hívta a főnököt, aki persze semmilyen megrendelést nem adott. 

Tavaszi vizes teendők

Aktuális | 2015. április 09. 12:52

Végre itt a tavasz, így a jó időben egyre többen látogatnak ki  a hétvégi házakba. Kérjük, hogy a ház tulajdonosok tavaszi teendőik közé illesszék be az itt olvasottakat is!

Víz Világnapi pályázatok 2015 EREDMÉNYHIRDETÉS

Aktuális | 2015. március 20. 06:30

Nézzék meg a nyertes rajzokat és az ünnepség képeit!

Hogyan szüntethető meg az épületen belűli csatornabüz?

Aktuális | 2015. január 29. 09:05

Ha a  fürdőszobában, mellékhelységekben vagy a lépcsőházban penetráns szag terjeng, az ingatlan tulajdonosa joggal gondolhat arra, hogy valami a szennyvízelvezető rendszer körül hibádzik. Igaza is van!

A térszint alatti helyiségek elöntése megelőzhető!

Aktuális | 2015. február 23. 17:28

Visszafolyik a szennyviz? Nem tudja használni a pincét a kiömlő szennyvíz miatt? Visszacsapó-szelep beépítésével a probléma megelőzhető!

Pannon-vizes családi nap 2011

Aktuális | 2015. május 18. 08:42

Ismét nagy sikere volt a hagyományos vízműves családi napnak. Várjuk a résztvevők fényképeit!