Csorna - Barátság Nap

Aktuális | 2015. április 23. 15:03

Fantasztikus volt a hangulat szerda délután a Csornai Általános Iskolában. A Pannon-Víz standján fém kulacsokat és állatkerti belépőket nyerhettek az érdeklődők. Szavazzanak a a gyerekek képeire, döntség el Önök, ki nyerjen további belépőket!

Győr- Révai utca - sikeres volt a javítás, néhány nap múlva elkészül az útburkolat

Aktuális | 2015. április 23. 15:05

Köszönjük türelmüket, csütörtökön kora reggel sikeres volt a Révai utcai javítás. A tervezett időn belűl helyére kerültek az új vezetékek és újra vízhez jutttuk a Révai Gimnáziumot, a Bíróságot és a Börtönt. Komolyabb fennakadásra mr nem kell számítani, a helyreállítás néhány napon belűl megtörténik.

Magyar Hidrológiai Társaság - előadói ülés a Kapuvári Szennyvíztisztítóban

Aktuális | 2015. április 15. 16:01

Házigazdaként Molnár Rita a Pannon-Víz Zrt. Kapuvári Üzemmérnökségének vezetője lépésről lépésre mutatja be a tisztítómű fejlesztését, mely a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően kimagasló hatékonysággal üzemel. Ezután a résztvevők körbesétálják a tisztítótelepet, megismerik a működtető egységeket, tisztítóműtárgyakat.

Akikre büszkék vagyunk: Herczegh Ferenc

Aktuális | 2015. április 02. 14:32

A Magyar Víziközmű Szövetség Víz Világnapi Emlékéremmel azon vízműves kollégákat ismerik el, akik a közműves víz- és csatornaszolgáltatásban évtizedeken keresztül kiemelkedő szellemi tevékenységet, illetve különösen hatékony munkát végeztek.

Győr - a város legnagyobb földalatti szennyvízátemelője épül

Aktuális | 2015. március 13. 07:14

A kilenc méteres Petőfi téri aknából 110 métert fúrnak a Rába utca felé, majd három méter mélyen átfúrnak a körforgalom alatt. Ha üzembeáll a hatalmas átemelő, csökkenni fog a belvárosi csatornák terhelése 

Hogyan szüntethető meg az épületen belűli csatornabüz?

Aktuális | 2015. január 29. 09:05

Ha a  fürdőszobában, mellékhelységekben vagy a lépcsőházban penetráns szag terjeng, az ingatlan tulajdonosa joggal gondolhat arra, hogy valami a szennyvízelvezető rendszer körül hibádzik. Igaza is van!

Csatornatisztítás Gönyűn

Aktuális | 2015. április 08. 11:43

Április közepétől GÖNYŰ község teljes területén csatornatisztítást végzünk. Arra kérjük az itt lakókat, hogy a tisztítónyílások fedelét szíveskedjenek levenni és lehetőség szerint a wc fedelét tartsák lehajtva.

Győr - Munkás utcai rekonstrukció

Aktuális | 2015. március 11. 07:36

Nagyszabású felújítási munka folyik a Győr-Gyárvárosban a Munkás utcában. A szakemberek a Kölcsey utcától kezdve kicserélik az utcai víz és szennyvíz vezetékeket. A csatornaszolgáltatás folyamatos lesz, a vízelzárásokról mindenkit előzetesen értesítenek. A környéken az építkezés idején átmenetileg ingadozhat a víznyomás és  elszíneződhet az ivóvíz. 

Útsüllyedés okoz károkat a győri Árpád úton

Aktuális | 2015. január 28. 16:00

Az Árpád uti csatorna akna szerkezete még ép, de célszerű lesz minél hamarabb kijavítatni a szakszerűtlen helyreállítást, mielőtt még az akna is tönkremegy...

Csalók Kapuváron - nem jött be a trükk!

Aktuális | 2015. január 08. 16:04

A fedőtörténet szerint, ha a víznyomás megfelelőnek ítéltetett volna, a fiatalemberek bizonyos összeget visszautaltak volna. Persze az egész csak arra volt jó, hogy bejuthassanalk az idegen lakásokba...fut coins fifa coins fut coins fut coins fifa coins fifa coins

KÖZGYŰLÉS 2015. április 23.

Aktuális | 2015. április 23. 14:33

A 2014-es gazdasági év lezárását jelentő mérlegelfogadó közgyűlésen a tulajdonos önkormányzatok képviselői a cég nevének változásáról is döntöttek. Az új név Pannon-Víz Regionális Önkormányzati Viziközmű-szolgáltató Zártkörűen működő Részvénytársaság.

Vízhálózati hibaelhárítások és karbantartások

Aktuális | 2015. április 22. 06:55

Cikkünkből megtudhatják, hogy hol dolgozunk előre tervezhető hibaelhárításon, karbantartáson.

Tavaszi vizes teendők

Aktuális | 2015. április 09. 12:52

Végre itt a tavasz, így a jó időben egyre többen látogatnak ki  a hétvégi házakba. Kérjük, hogy a ház tulajdonosok tavaszi teendőik közé illesszék be az itt olvasottakat is!

Víz Világnapi pályázatok 2015 EREDMÉNYHIRDETÉS

Aktuális | 2015. március 20. 06:30

Nézzék meg a nyertes rajzokat és az ünnepség képeit!

Győr -csőcsere a Teleki utcában - VIDEO

Aktuális | 2015. február 17. 10:58

Február közepétől öt héten át vízvezeték rekonstrukciót végzünk a győri Teleki utcában. Szakembereink a Rákóczi utcai csomóponttól kezdődően a Kisfaludy utca felé haladva kicserélik az ivóvíz gerincvezetéket és a vízbekötéseket. A vízelzárásokról előzetesen tájékoztatjuk fogyasztóinkat.

Bombázás Győrben

Aktuális | 2013. április 13. 10:10

1944. áprilistól az amerikai nehézbombázók egy év alatt 24 légitámadást mértek a megyeszékhelyre. Cikkünkből megtudhatják, hogyan érintette a bombatámadás városunk viziközműveit

Vízvezeték öblítés Csorna-Farád-Dör térségében

Aktuális | 2015. március 11. 16:04

Értesítjük Csorna város, Farád és Dör község Tisztelt Fogyasztóit, hogy március közepétől az éjszakai órákban átmeneti nyomásingadozásra és vízelszíneződésre számíthatnak. A vízvezetékek tavaszi öblítése várhatóan egy hónapig tart. 

A térszint alatti helyiségek elöntése megelőzhető!

Aktuális | 2015. február 23. 17:28

Visszafolyik a szennyviz? Nem tudja használni a pincét a kiömlő szennyvíz miatt? Visszacsapó-szelep beépítésével a probléma megelőzhető!

Vízműves nap Szanyban

Aktuális | 2015. január 21. 16:21

A szanyi negyedikesek múlt héten a helyi szennyvíztisztítóban voltak üzemlátogatáson, ma délelőtt pedig a környezetismeret órán vizes előadást láthattak. 

Programok ovisoknak!

Aktuális | 2014. április 25. 13:25

Már az apróságokat is egyre inkább érdekli a környezetvédelem és a vizek világa. Óvodás programunkban a gyerekek egy viziközmű terepasztalon játékos formában megismerkedhetik, hogyan jut el az ivóvíz a vízcsapokba és hogyan folyik el a szennyvíz...