Hibaelhárítások és karbantartások

Aktuális | 2015. szeptember 02. 07:38

2015. szeptember 2. szerda:  --- GYŐR - tűzcsapok ellenőrzése és javíítása a Révai u., Bisinger u. és Kossuth utca térségében ---   viziközmű rekonstrukció a Mécs László, Selyem  és a Vasvári Pál  utcákban ---  helyreállítási munkák a Kálvária, Botond, Kert  és az Ormos  utcákban,  ---  csatorna építés a Petőfi téren ---   cikkünkből megtudhatják, hogy hol dolgozunk előre tervezhető karbantartásokon.

 

Hőségriadó - itt az ötödik

Aktuális | 2015. augusztus 28. 15:12

Hőségriadó, idén ötödször:  az Országos Tisztifőorvos 2015. auusztus 29 szombattól szeptember 1 keddig rendelte el a hőségriadót. Olvassák el tanácsainkat a kánikula esetére!

Vízmérő leolvasás

Aktuális | 2014. július 14. 15:05

Nemrég a rendőrséggel közösen kampányt indított a vízmű, szeretnénk elérni, hogy minél kevesebben váljanak a csalók áldozatává. Cikkünkben letölthető a "Mérőórát jöttünk leolvasni" című tájékoztató. 

Felújítás a Marcalvárosi Víztoronyban

Aktuális | 2015. június 23. 12:19

A hatalmas, négyezer köbméteres tartályba egy műanyag ajtón keresztül juthattunk be. A torony törzshöz erősített függő járdán keresztül járható körbe a belső tér, alattunk tízméteres mélység. A legkisebb zaj is hatalmas visszhanggot ad...

Folyamatosan ellenőrzött az ivóvíz minősége

Aktuális | 2015. június 05. 10:37

A közelmúltban Győr egyik nagy iparvállalatánál történt átmeneti vízszennyezés kapcsán szeretnénk értesíteni fogyasztóinkat, hogy a PANNON-VÍZ Zrt. szolgáltatási területén a vezetékes ivóvíz folyamatosan ellenőrzött, minősége minden tekintetben megfelel az ivóvízzel szemben támasztott követelményeknek.

Mit tegyünk, ha eldugult a víznyelő - VIDEO

Aktuális | 2015. május 20. 10:25

Arra kérjük az ingatlanok kezelőit, tulajdonosait, hagyják szabadon a víznyelőket! Munkatársaink folyamatos ügyeletet tartanak, a víznyelő dugulásokra rövid időn belűl tudunk ügyeletes csatornatisztító gépkocsit küldeni..

Mire érdemes figyelni a nagy záporok előtt?

Aktuális | 2015. május 14. 08:45

Idén, eddig szerencsére jóval kevesebb felhőszkadással volt dolgunk, mint az előző években. A szeszélyes tavaszi időjárás azonban tartogat meglepetéseket. Cikkönkből megtudhatják, mire érdemes figyelni ilyenkor...

Hogyan szüntethető meg az épületen belűli csatornabüz?

Aktuális | 2015. január 29. 09:05

Ha a  fürdőszobában, mellékhelységekben vagy a lépcsőházban penetráns szag terjeng, az ingatlan tulajdonosa joggal gondolhat arra, hogy valami a szennyvízelvezető rendszer körül hibádzik. Igaza is van!

Egyre többen használják mobiltelefon alkalmazásunkat

Aktuális | 2014. szeptember 15. 12:01

Kényelmesen, otthonról intézheti ügyeit okoskészülékéről ingyenes ügyfélszolgálati mobil alkalmazásunkkal! Töltse le Ön is!

Szórólappal a dugulás ellen

Aktuális | 2014. november 24. 14:00

Rendszeresen eldugult az utóbbi hetekben a győrújbaráti Berettyó utca szennyvízátemelője. Néhány ház szennyvizét gyűjti össze itt egy akna, és innét egy átemelő szivattyú továbbítja a közeli gyűjtőcsatornába szennyvizet...

Nyerjen pannon-vizes tűzcsapos pendrájvot!

Aktuális | 2015. augusztus 30. 21:01

Egy szép tűzcsap, egy ötletes ivókút, egy szépen fejújított víztorony - bizonyára Önök is sok szép és érdekes vizes látnivalóval találkoznak nyaralásuk során. Ha látnak ilyent és megosztják velünk, pannon-vizes tűzcsapos pendrájvot nyerhetnek. Megérkeztek pályázatunkra az első képek! Szavazzanak, a lájkolók közt legközelebb szeptember 6-án újabb két állatkerti belépőt sorsolunk! Eddigi nyerteseink VÉGHELYI JÓZSEFNÉ RÓZSI, BALÁZSI MIKLÓS, VARSICS MÁRIA, KOZMA ENDRE, NAGYNÉ MARIKA, FODORNÉ TRÚZSI TÍMEA, TURCSIKNÉ VÁRALLYAI ZSUZSANNA és BAGI SZABOLCS!

MEGYE GAZDASÁGÁÉRT MELLER IGNÁC DÍJ - VIDEO

Aktuális | 2015. augusztus 18. 15:26

Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat rangos kitüntetését, a MEGYE GAZDASÁGÁÉRT MELLER IGNÁC DÍJAT vehette át Tőke László, a Pannon-Víz Zrt. elnök-vezérigazgatója Németh Zoltántól, a Megyei Közgyűlés elnökétől a keddi díszközgyűlésen. 

Névváltozás a Pannon-Víznél

Aktuális | 2015. június 24. 13:59

A társaság új hivatalos neve: PANNON-VÍZ Regionális Önkormányzati Víziközmű-szolgáltató Zártkörűen működő Részvénytársaság. A rövidített név változatlanul Pannon-Víz Zrt., a társaság logója is változatlan marad.  

Húszezres a víznyelőben

Aktuális | 2015. június 15. 11:22

„A bankból kijövet kikapta a szél a kezemből a húszezrest, vitte egy darabig az úton, majd belepottyant egy víznyelőbe” hívta a PANNON-VÍZ diszpécserszolgálatát egy kétségbeesett győri hölgy az Árpád útról...

A térszint alatti helyiségek elöntése megelőzhető!

Aktuális | 2015. május 02. 17:28

Visszafolyik a szennyviz? Nem tudja használni a pincéjét a kiömlő víz miatt? A legbiztonságosabb, ha a pincében keletkező szennyvizét egy átemelő szivattyúval emeli be a rendszerbe. A visszacsapó szelep nem nyújt teljeskörű védelmet...

Csőfektetés Győrben, 1958-ban

Aktuális | 2015. május 13. 09:53

Sikerült megszereznünk egy régóta elfeledett fényképalbumot az ötvenes évek vízműves munkáiról. A precízen összeválogatott képeken a háború utáni közmű helyreállítások, kútfúrások, árokásások, csőfektetések, építkezések- köztük a győri gőzfürdő építése látható  

Győr - a város legnagyobb földalatti szennyvízátemelője épül - ideiglenes átemelő a Petőfi téren

Aktuális | 2015. augusztus 28. 14:14

Szeptember első hetében a zsinagóga mellett  ideiglenes átemelő üzemel, a szakemberek a régi és az új csatorna összekötésén dolgoznak. Útlezárásra és csatornabűzre számítsanak a Petőfi téren, az okozott kellemetlenségekért türelmüket kérjük..  

Környezetbarát tippek

Aktuális | 2015. április 02. 14:47

Takarítani nemcsak környezetkárosító vegyszerekkel, hanem természetes, környezetbarát háztartási szerekkel is lehet. Cikkünkben néhány környezetbarát tippet szeretnénk adni a nagytakarításhoz..

XIII. Országos Viziközmű Szerelőverseny - FILM

Aktuális | 2014. december 18. 09:54

XIII. Országos Víziközmű Szerelőverseny - 17 perces riportfilm 

Pénzpocsékolás haladóknak - vízszűrők

Aktuális | 2014. november 06. 15:31

Triplán fizetnek, akik az adóforintjaikból kitermelt és megtisztított, olcsó városi csapvízhez vaskos tízezrekért vesznek „vízszűrő" berendezéseket.