Vízhálózati hibaelhárítások és karbantartások

Aktuális | 2015. március 06. 07:30

Cikkünkből megtudhatják, hogy hol dolgozunk előre tervezhető hibaelhárításon, karbantartáson.

Hogyan szüntethető meg az épületen belűli csatornabüz?

Aktuális | 2015. január 29. 09:05

Ha a  fürdőszobában, mellékhelységekben vagy a lépcsőházban penetráns szag terjeng, az ingatlan tulajdonosa joggal gondolhat arra, hogy valami a szennyvízelvezető rendszer körül hibádzik. Igaza is van!

A térszint alatti helyiségek elöntése megelőzhető!

Aktuális | 2015. február 23. 17:28

Visszafolyik a szennyviz? Nem tudja használni a pincét a kiömlő szennyvíz miatt? Visszacsapó-szelep beépítésével a probléma megelőzhető!

Víz Világnapi pályázatok 2015

Aktuális | 2015. február 13. 15:30

Víz-világnapi ajánlatunk: gyermekrajz pályázat a legkisebbeknek,, víz világnapi séta a nagyobbaknak, és egy izgalmas kreatív feladat Nyerjetek állatkerti belépőket és sok-sok értékes ajándékot! 

Téli szökőkút Győrben, a Mécs László utcában

Aktuális | 2015. január 28. 15:50

Egy meghibásodott tűzcsap miatt tört fel a víz szerdán délben Győr-Marcalvárosban a Mécs László utcában.  A 80 mm átmérőjű tűzcsapon kb. 40 m3 víz folyt ki. A pannon-vizes szerelőknek rövid idő alatt sikerült megszűntetni a vízfolyást. 

Csalók Kapuváron - nem jött be a trükk!

Aktuális | 2015. január 08. 16:04

A fedőtörténet szerint, ha a víznyomás megfelelőnek ítéltetett volna, a fiatalemberek bizonyos összeget visszautaltak volna. Persze az egész csak arra volt jó, hogy bejuthassanalk az idegen lakásokba...fut coins fifa coins fut coins fut coins fifa coins fifa coins

Programok ovisoknak!

Aktuális | 2014. április 25. 13:25

Már az apróságokat is egyre inkább érdekli a környezetvédelem és a vizek világa. Óvodás programunkban a gyerekek egy viziközmű terepasztalon játékos formában megismerkedhetik, hogyan jut el az ivóvíz a vízcsapokba és hogyan folyik el a szennyvíz...

Környezetbarát tippek az ünnepek utáni nagytakarításhoz

Aktuális | 2014. december 08. 14:47

Takarítani nemcsak környezetkárosító vegyszerekkel, hanem természetes, környezetbarát háztartási szerekkel is lehet. Cikkünkben néhány környezetbarát tippet szeretnénk adni az ünnep előtti nagytakarításhoz..

XIII. Országos Viziközmű Szerelőverseny - FILM

Aktuális | 2014. december 18. 09:54

XIII. Országos Víziközmű Szerelőverseny - 17 perces riportfilm 

Pénzpocsékolás haladóknak - vízszűrők

Aktuális | 2014. november 06. 15:31

Triplán fizetnek, akik az adóforintjaikból kitermelt és megtisztított, olcsó városi csapvízhez vaskos tízezrekért vesznek „vízszűrő" berendezéseket. 

Győr -csőcsere a Teleki utcában - VIDEO

Aktuális | 2015. február 17. 10:58

Február közepétől öt héten át vízvezeték rekonstrukciót végzünk a győri Teleki utcában. Szakembereink a Rákóczi utcai csomóponttól kezdődően a Kisfaludy utca felé haladva kicserélik az ivóvíz gerincvezetéket és a vízbekötéseket. A vízelzárásokról előzetesen tájékoztatjuk fogyasztóinkat.

Védekezzünk a fagykárok ellen! VIDEO

Aktuális | 2015. március 02. 08:09

Március elején újabb hideghullám várható,  a nappali felmelegedés mellett éjszaka kemény hidegekre is számíthatunk. Egy fedetlen vízmérőakna, egy nyitvafelejtett pinceablak nagy gondot okozhat!

Győr - Munkás utcai rekonstrukció

Aktuális | 2015. február 18. 15:36

Nagyszabású felújítási munka kezdődött a héten a Győr-Gyárvárosban a Munkás utcában. A szakemberek a Kölcsey utcától kezdve kicserélik az utcai víz és szennyvíz vezetékeket. A csatornaszolgáltatás folyamatos lesz, a vízelzárásokról mindenkit előzetesen értesítenek. 

Útsüllyedés okoz károkat a győri Árpád úton

Aktuális | 2015. január 28. 16:00

Az Árpád uti csatorna akna szerkezete még ép, de célszerű lesz minél hamarabb kijavítatni a szakszerűtlen helyreállítást, mielőtt még az akna is tönkremegy...

Vízműves nap Szanyban

Aktuális | 2015. január 21. 16:21

A szanyi negyedikesek múlt héten a helyi szennyvíztisztítóban voltak üzemlátogatáson, ma délelőtt pedig a környezetismeret órán vizes előadást láthattak. 

Csatornatisztítás Mecséren

Aktuális | 2015. február 17. 11:43

Február közepétől MECSÉR község teljes területén csatornatisztítást végzünk. Arra kérjük az itt lakókat, hogy a tisztítónyílások fedelét szíveskedjenek levenni és lehetőség szerint a wc fedelét tartsák lehajtva.

Győr - főnyomóvezeték épül a Rába parton

Aktuális | 2015. január 12. 14:14

Az enyhe téli időben is folyik a munka a Petőfi téri átemelőnél. Az új vezeték üzembeállítása után lényegesen csökken a belvárosi csatornákra jutó terhelés.

Egyre többen használják mobiltelefon alkalmazásunkat

Aktuális | 2014. szeptember 15. 12:01

Kényelmesen, otthonról intézheti ügyeit okoskészülékéről ingyenes ügyfélszolgálati mobil alkalmazásunkkal! Töltse le Ön is!

Szórólapal a dugulás ellen

Aktuális | 2014. november 24. 14:00

Rendszeresen eldugult az utóbbi hetekben a győrújbaráti Berettyó utca szennyvízátemelője. Néhány ház szennyvizét gyűjti össze itt egy akna, és innét egy átemelő szivattyú továbbítja a közeli gyűjtőcsatornába szennyvizet...

Trükkös csatornatisztítókat zavartak el...

Aktuális | 2014. szeptember 01. 17:47

Intézmények, üzletek, közületek, figyelem! Újra itt vannak a trükkös csatornatisztítók! Módszerük szinte mindig ugyanaz, megpróbálnak valamilyen trükkel egy megrendelőlapot aláíratni. A végén persze nagyon vastagon fog a ceruza... Legyenek óvatosak, jól gondolják meg, kit engednek be!