Hibaelhárítások és karbantartások

Aktuális | 2015. október 02. 09:08

2015. október 2. péntek : Győr, Vasvári Pál u.: rekonstrukció -- Győr, Bercsényi liget: rekonstrukció -- Győr, Bálint M. u. - vízbekötés csere -- Csorna, Erzsébet Királyné u.: vízvezeték csere -- Mihályi, Rózsadomb: vízvezeték rekonstrukció -- Csona, Kazinczy u..: rekonstrukció cikkünkből megtudhatják, hogy hol dolgozunk előre tervezhető javításokon, karbantartásokon. 

Köszönjük türelmüket - befejeztük a szennyvíziszap szállítást Kapuvár térségében

Aktuális | 2015. szeptember 21. 10:59

A megújult szennyvíztisztítónak köszönhetően az eddigiekél jóval kisebb szaghatással járt az iszap kiszállítás. A munkálatokat az illetékes hatóság is ellenőrizte - muindent rendben találtak. 

Ne dőljön be a házalóknak!

Aktuális | 2015. szeptember 15. 15:42

A győri vezetékes víz minőségét megkérdőjelező telefonhívásokról számolt be a napokban egyre több fogyasztók. A víztisztító berendezéseket forgalmazó kft-k gyakori módszere, hogy a csapvízről valótlanságokat állítanak...

Sokan és sokkal tartoznak a vízműnek

Aktuális | 2015. szeptember 03. 16:12

Személyesen vagy ajánlott levélben keressük fel a harminc napon túl nem fizető fogyasztókat akiknek öt nap áll a rendelkezésükre, hogy felkeressék cégünket, tartozásukat rendezzék vagy részletfizetést kérjenek. A továbbra sem fizető családi házas lakossági fogyasztóknál fizikailag megszüntetik a vízbekötést, lekötik őket a vízhálózatról. 

Győr - Jereváni u. - rövidesen vízvezeték rekonstrukció kezdődik

Aktuális | 2015. szeptember 22. 09:48

Hetek óta szivárog a víz a Jereváni út egyik csomóponti vízvezeték aknájából. A környező lakótelepeket elltó vízvezeték hibásodott meg, a vízfolyást sikerült enyhítenünk, de kiszakaszolni nem tudjuk, a biztonságos víz ellátásához szükség van a főnyomóvezetékre. Rövidesen rekonstrukció kezdődik a környéken, addig türelmüket kérjük, vezessenek óvatosan a Jereváni úton. 

Vízmérő leolvasás

Aktuális | 2014. július 14. 15:05

Nemrég a rendőrséggel közösen kampányt indított a vízmű, szeretnénk elérni, hogy minél kevesebben váljanak a csalók áldozatává. Cikkünkben letölthető a "Mérőórát jöttünk leolvasni" című tájékoztató. 

Felújítás a Marcalvárosi Víztoronyban

Aktuális | 2015. június 23. 12:19

A hatalmas, négyezer köbméteres tartályba egy műanyag ajtón keresztül juthattunk be. A torony törzshöz erősített függő járdán keresztül járható körbe a belső tér, alattunk tízméteres mélység. A legkisebb zaj is hatalmas visszhanggot ad...

Folyamatosan ellenőrzött az ivóvíz minősége

Aktuális | 2015. június 05. 10:37

A közelmúltban Győr egyik nagy iparvállalatánál történt átmeneti vízszennyezés kapcsán szeretnénk értesíteni fogyasztóinkat, hogy a PANNON-VÍZ Zrt. szolgáltatási területén a vezetékes ivóvíz folyamatosan ellenőrzött, minősége minden tekintetben megfelel az ivóvízzel szemben támasztott követelményeknek.

Mit tegyünk, ha eldugult a víznyelő - VIDEO

Aktuális | 2015. május 20. 10:25

Arra kérjük az ingatlanok kezelőit, tulajdonosait, hagyják szabadon a víznyelőket! Munkatársaink folyamatos ügyeletet tartanak, a víznyelő dugulásokra rövid időn belűl tudunk ügyeletes csatornatisztító gépkocsit küldeni..

Mire érdemes figyelni a nagy záporok előtt?

Aktuális | 2015. május 14. 08:45

Idén, eddig szerencsére jóval kevesebb felhőszkadással volt dolgunk, mint az előző években. A szeszélyes tavaszi időjárás azonban tartogat meglepetéseket. Cikkönkből megtudhatják, mire érdemes figyelni ilyenkor...

e-számla = a legjobb megoldás

Aktuális | 2015. szeptember 29. 16:05

Ha már fizetni kell, tegye meg a legegyszerűbben! Kényelmes, biztonságos és ingyenes! A Pannon-víz Zrt. megkezdte e-számla szolgáltatását lakossági ügyfeleinek,
mellyel gyorsan, biztonságosan kaphatják meg számlájukat és kényelmesen egyenlíthetik ki számlatartozásukat.

Nyerjen pannon-vizes tűzcsapos pendrájvot - eredményhirdetés!

Aktuális | 2015. szeptember 15. 21:01

Gratulálunk Nyári Vizes Látnivalók pályázatunk Nyerteseinek! A zsűri az alábbi négy pályázó fotóját díjazta: BELEDI MÁRTA, FENYVESI GÁBOR, NÉMETH FERENCNÉ és NÉMETH ISTVÁN GYÖRGY. A közönségdíjat 43 szavazattal TURCSIKNÉ VÁRALLYAI ZSUZSA nyerte. A pályázaton dolgozóink és családtagjaik is indulhattak, közülük CSÁNYI ADRIENN fotója bizonyult a legjobbnak.  

Győr, Kálvinista u. - vízvezeték felújítás - VIDEO

Aktuális | 2015. szeptember 14. 09:50

Szeptemberben vízvezetéket cserélünk a győri Kálvinista utcában. A szükséges vízelzárások időpontját egyeztetjük az ott lakókkal, az okozott kellemetlenségekért szíves türelmüket és megértésüket kérjük!

MEGYE GAZDASÁGÁÉRT MELLER IGNÁC DÍJ - VIDEO

Aktuális | 2015. augusztus 18. 15:26

Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat rangos kitüntetését, a MEGYE GAZDASÁGÁÉRT MELLER IGNÁC DÍJAT vehette át Tőke László, a Pannon-Víz Zrt. elnök-vezérigazgatója Németh Zoltántól, a Megyei Közgyűlés elnökétől a keddi díszközgyűlésen. 

Pannon-vizes versenyzők a kacsafutamon

Aktuális | 2015. szeptember 03. 16:47

Idén már pannon-vizes résztvevői is voltak az UNICEF jótékonysági kacsafutamának, ahol a rászoruló gyerekek megsegítése volt a cél.

Névváltozás a Pannon-Víznél

Aktuális | 2015. június 24. 13:59

A társaság új hivatalos neve: PANNON-VÍZ Regionális Önkormányzati Víziközmű-szolgáltató Zártkörűen működő Részvénytársaság. A rövidített név változatlanul Pannon-Víz Zrt., a társaság logója is változatlan marad.  

Húszezres a víznyelőben

Aktuális | 2015. június 15. 11:22

„A bankból kijövet kikapta a szél a kezemből a húszezrest, vitte egy darabig az úton, majd belepottyant egy víznyelőbe” hívta a PANNON-VÍZ diszpécserszolgálatát egy kétségbeesett győri hölgy az Árpád útról...

A térszint alatti helyiségek elöntése megelőzhető!

Aktuális | 2015. május 02. 17:28

Visszafolyik a szennyviz? Nem tudja használni a pincéjét a kiömlő víz miatt? A legbiztonságosabb, ha a pincében keletkező szennyvizét egy átemelő szivattyúval emeli be a rendszerbe. A visszacsapó szelep nem nyújt teljeskörű védelmet...

Csőfektetés Győrben, 1958-ban

Aktuális | 2015. május 13. 09:53

Sikerült megszereznünk egy régóta elfeledett fényképalbumot az ötvenes évek vízműves munkáiról. A precízen összeválogatott képeken a háború utáni közmű helyreállítások, kútfúrások, árokásások, csőfektetések, építkezések- köztük a győri gőzfürdő építése látható  

Győr - a város legnagyobb földalatti szennyvízátemelője épül - ideiglenes átemelő a Petőfi téren

Aktuális | 2015. augusztus 28. 14:14

Szeptember első hetében a zsinagóga mellett  ideiglenes átemelő üzemel, a szakemberek a régi és az új csatorna összekötésén dolgoznak. Útlezárásra és csatornabűzre számítsanak a Petőfi téren, az okozott kellemetlenségekért türelmüket kérjük..