Elkeltek a belépők a Vaskakas Bábszínház évadzáró vízi revüjére!

„Fogadjunk, hogy senki nem tudja, hogy mi a közös egy csaposban, egy kertészben, egy fodrászban és egy horgászban! Nem, nem! Nem jártak egy óvodába! Nem is szomszédok! Nem is szoktak együtt focizni! Nem a kedvenc játékuk a kvíz, nem a kedvenc ételük a gríz, nem a szerencse számuk a tíz, de éltető elemük a VÍZ.”                     Vaskakas Bábszínház

 

 

 

Rajzpályázatunkon két családi belépőt nyerhettek azok, akik valamilyen vizes mesterségről szóló rejzot küldtek nekünk.

Nyerteseink: 

 


A bal oldali rajzot Kása Bence Norbert, a jobb oldalit Oláh Tünde készítette.
A nyerteseket értesítettük, gratulálunk, jó szórakozást kívánunk!

 

 

Korábban írtuk: 

 

VÍZ, VÍZ, TISZTA VÍZ! 

 

Nyerj családi belépőt a Vaskakas Bábszínház évadzáró, locspocs revüjére! Küldj nekünk egy rajzot e-mailben bármilyen vizes mesterségről a kviz@pannon-viz.hu címre, a legjobb rajz készítőjét ötfős belépővel jutalmazzuk! A beküldött rajzokra a Pannon-Víz Zrt. Facebook oldalán szavazni is lehet, a közönségdíjas pályázó szintén családi belépőt nyer!

 

Részvételi Szabályzat:

A rajzpályázatra a Pannon-Víz működési területéről várunk rajzokat, kérjük dolgozóink és családtagjaik ne pályázzanak. 
A rajzokat  e-mailben várjuk, szkennelve, vagy fotózva, jpg formátumban, max 1 MB méretben.
A rajzok beérkezési határideje: május 10 kedd, 12.00 óra

Kettő db, egyenként ötfős családi belépő nyerhető a Vaskakas Bábszínház május 15-i előadására. 

 


Az első belépőt a legjobb rajz készítője nyeri. A rajzokat a Pannon-Víz Zrt-nél zsűri értékeli, a legjobb rajz készítője ötfős családi belépőt nyer. A nyertes nevét május 11-én szerdán web és facebook oldalunkon közzétesszük, valamint e-meilben értesítjük. A belépő május 13 pénteken délig átvehető a Pannon-Víz Győr, Országút utcai központjában.  

 

A második belépőt közönségdíjas versenyzőnk nyeri. A beküldött képek Facebook oldalunkra felkerülnek, ahol a képek lájkolásával lehet a képekre szavazni. A legtöbb szavazatot begyűjtó kép készítője ötfős családi jegyet nyer. A képeket érdemes minél hamarabb küldeni, így több idő lesz szavazatokat gyűjteni. A rajzolat naponta reggel 7 és 9 óra közt töltjük fel az oldalra. 
Előfordulhat, hogy technikai hiba miatt nem érkezik meg a rajz, így nem tudjuk feltölteni. Ha nem találják az oldalunkon, kérjük jelezzék Facebook oldalunkon üzenetben. A közönségdíjat az a pályázó nyeri, akinek rajza  május 13-án pénteken reggel 7.00-kor a legtöbb lájkkal rendelkezik.  A nyertes nevét web és facebook oldalunkon közzétesszük, valamint e-meilben értesítjük. 
A közönségdíjas belépő május 13 pénteken délig átvehető a Pannon-Víz Győr, Országút utcai központjában. 

 

 

Pályázat