Győr- javítás a győri börtön mellett

 

 Ismét útfelbontsra volt szükség a győri börtön előtt, az egyik utcai vízelzárót kell kicserélni. A javítás az áprilisi vezetékcserével szembeni oldalon lesz, jóval kisebb helyet foglalunk el a körforgalomból. 

Május 14-éncsütörtökön 14 -től 16-ig ivóvizes tartálykocsiból juthatnak vízhez a környéken, az érintetteket kiérteítettük. Az érintettek és az arra közlekedők türelmét és megértését kérjük. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Korábban: 

április 24.  

Csütörtökön kora hajnalban kezdődött a munka a Révai u.- Jókai u. csomópontnál, így kilenc órára helyreállt a Révai Gimnázium, a Bíróság és a Börtön épületének vízellátása, délre pedig a vasút felé menő vezeték is a helyére került.

További vízelzárásra nem kell számítani, a közlekedőktől és a parkolók használóitól még néhány nap türelmet kérünk. 

 

 

 

 

Korábban

 

( 2015. ápr. 21.)  

 

Ivóvizes tartálykocsiból juthatnak vízhez Győrben a Révai utca – Jókai utca körforgalmi csomópont közelében április 23-án csütörtökön a reggel 6-tól 9-ig.  

A vízmű szakemberei a hétvégén történt csőtörés helyszínén kicserélik a főnyomó vezeték elzáró szerelvényeit, ehhez szükséges a csütörtök reggeli vízelzárás.

„Az érintett intézményeket ( Révai Gimnázium, Börtön, Bíróság) és társasházakat kiértesítjük a vízelzárás időpontjáról. A beavatkozás miatt a környéken átmeneti nyomásingadozás és vízelszíneződés is előfordulhat. Az elszíneződött ivóvíz nem káros az egészségre, ülepítés után fogyasztható. A munkáltok után vízvezeték öblítést végzünk. A körforgalmi csomópontnál csütörtök reggel időszakos útlezárásra is szükség lesz a munkagépek mozgása miatt.” tudtuk meg Takács Lászlótól, a Pannon-Víz Zrt. művezetőjétől.

Az okozott kellemetlenségekért szíves türelmüket és megértésüket kérjük!

 

 

 

Korábban

( 2015. ápr. 20.)  

Vízcsőtörés javítás miatt bontották fel az útburkolatot a vízmű szakemberei vasárnap reggel Győrben a Révai u.- Jókai u. csomópontban, emiatt a héten útszűkületre számítsanak az erre közlekedők. Csúcsidőben érdemes lesz más útvonalat választani.

„A vasútvonal alatt átvezető közműalagútban hibásodott meg az ivóvíz főnyomóvezeték, melyet még vasárnap délelőtt javítottak munkatársaink. A hibaelhárításhoz kapcsolódva ki fogjuk cserélni a főnyomóvezeték elzáró szerelvényeit is a Révai u.- Jókai u. csomópontban - tudtuk meg Takács Lászlótól, a Pannon-Víz Zrt. művezetőjétől..

A beavatkozás miatt várhatóan a szerdai napon ivóvizes tartálykocsiból juthatnak majd vízhez a környéken. A vízelzárással érintett intézményeket és lakosokat előzetesen ki fogjuk értesíteni, és ezt weblapunkon is közzétesszük.

Az ivóvíz főnyomóvezeték elzáróinak beépítésekor a tehergépkocsik és a daruskocsi mozgása miatt rövid idejű útlezárásra is szükség lesz. Az okozott kellemetlenségekért szíves türelmüket és megértésüket kérjük. 

 

 

Pályázat