Győr-Ménfőcsanak, Győr-Gyirmót és Koroncó - vízvezeték öblítés

 

Köszönjük töürelmüket, az öblítés sikeres volt!

 

 

Korábban írtuk  / 2015. nov. 20. /

Vízhálózat öblítési munkák miatt elszíneződhet az ivóvíz Győr-Ménfőcsanak, Győr-Gyirmót és Koroncó területén november 25-én és 26-án az esti és az éjszakai órákban. A megszokott jó vízminőség fenntartása érdekében a vízellátó csőhálózatot rendszeresen öblítenünk kell. 

Mindkét napon – november 25-én szerdán és november 26-án csütörtökön este kilenctől kezdjük az öblítéseket, hogy minél kisebb kellemetlenséget okozzunk. Átmeneti vízhiányra, nyomáscsökkenésre  vízelszíneződésre  főleg az esti, éjszakai és a kora hajnali órákban lehet számítani, de időnként a nappali órákban is találkozhatnak vízelszíneződéssel.

Az ivóvíz elszíneződését a csőhálózatban lévő vas vegyületek (vas-hidroxidok) okozzák, melyek nem károsak az egészségre. Ülepítés után az elszíneződött víz fogyasztható. A vízelszíneződés a háztartási célú vízhasználatot megnehezíti, ezért kérjük tisztelt Fogyasztóinkat, hogy a fenti időszakban lehetőség szerint a nappali órákban működtessék mosógépeiket és a mosás előtt ellenőrizzék a vízminőséget.

A nyomásváltozás  a 40-50 éves, főleg vascsövekkel szerelt belső vízellátó rendszerekben is felkeverheti a lerakódásokat.

A tervezett és rendszeres hálózatöblítési munkák következtében több hónapig ismét zavarosodás mentesen üzemeltethető a vezetékrendszer, így egy nagyobb vízvétel, nyomásingadozás nem okoz elszíneződést a Fogyasztóinknál!

Kérjük szíves türelmüket, és megértésüket!

 

 

 

Pályázat