Gyermekrajz pályázat - megvannak a nyertesek!

Frissítve 2014. május 30.

Gratulálunk a gyermekrajz pályázat nyerteseinek! Rendkívül izgalmas versenyben Sipos Mirjam által beküldött víztornyos rajz kapta a legtöbb szavazatot, összesen 635-en szavaztak rá. A második helyezett Paár Balázs Bendegúz szippantó-kocsis rajza szintén nagyon sok, összesen 536 szavazatot kapott, így az első és a második helyezett is kap egy-egy ötszemélyes állatkerti belépőt. Külön dicséretet érdemel a szippantó kocsi ábrázolása!

 

 

Korábban: 2014. május 24.

 

Rajzpályázatunk első nyertese Kovács Kitti csornai tanuló! Gratulálunk, nyereménye egy ötszemélyes állatkerti belépő! Kitti nagyon szép és pontos rajzot készített. Facebook oldalunkon elindult a közönség szavazás, így május 30-án újabb belépőt nyer valaki – aki Önöktől a legtöbb szavazatot kapja. Önnek melyik tetszik, szavazzon!

 

 

 

Korábban 
2014 május 20.

Víz-világnapi bemutatóinkon, nyílt napjainkon, vagy akár iskoládban vagy óvodádban is láthattad már viziközmű terepasztalunkat. Neked melyik részlet tetszett a legjobban? A víztorony, a szippantó kocsi, vagy a víznyelő tisztítók? Rajzold le és kérd meg szüleidet, hogy küldjék el a rajz képét a kviz@pannon-viz.hu címre május 24-ig. Ha szerencséd van, nyerhetsz egy ötszemélyes állatkerti belépőjegyet május 24-én az esti sorsoláson! A beküldött rajzokra a Pannon-Víz Facebook oldalán május 30-ig szavazni is lehet, a közönségdíjas versenyző május 30-án újabb állatkerti belépőt nyer. Így összesen két kisgyerek látogathat el családjával együtt a győri  Xantus János Állatkertbe!  A rajzoláshoz segítséget is találsz a lenti képeken. Neked mi tetszett a legjobban? Várjuk a rajzodat, légy Te az egyik szerencsés nyertes!

Pályázat